Наставникът на Лудогорец Браян Ример остана доволен от играта на

...
Наставникът на Лудогорец Браян Ример остана доволен от играта на
Коментари Харесай

Треньорът на Андерлехт: Изиграхме страхотен мач, нищо не е загубено

Наставникът на Лудогорец Браян Ример остана удовлетворен от играта на своя отбор, макар загубата от Лудогорец в Лига на конференциите. Българският отбор се наложи с 1:0 след гол на Игор Тиаго при започване на мача. Белгийците имаха няколко доста положителни шанса през втората част, само че в последна сметка не съумяха да ги осъществят.

„ Мисля, че изиграхме страховит мач. Играхме мощно в Разград. Лудогорец е мощен хазаин, който се оправя добре против доста положителни тимове в европейските шампионати. Мисля, че доминирахме, имахме шансове, ударихме греда. Изпуснахме няколко положителни благоприятни условия, само че това е футболът ”, показа той.

„ Като цяло съм удовлетворен от представянето. Не мисля е Лудогорец имаше доста шансове. Те имат добра скорост в състава си. Създадоха ни проблеми в първите 15 минути.

Респект за Лудогорец, само че мисля, че нашето показване в множеството ще бъде сполучливо. Паднахме с 0:1, само че нищо не е изгубено. Готови сме за това предизвикателство. Мисля, че ще бъде оспорван реванш. Ще излезем и ще се опитаме да създадем това, което през днешния ден и се надявам този път да имаме триумф ”, сподели още наставникът на Андерлехт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР