Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви след поражението с 1:2

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви след поражението с 1:2
Коментари Харесай

Шимунджа с коментар за Каули и единственото ново попълнение

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа разгласи след провалянето с 1:2 от Хановер, че към този миг Каули е футболист на “орлите ”, макар че не взе присъединяване в днешната инспекция. Също по този начин словенецът похвали лидерските качества на единственото ново попълнение в отбора - бранителят Диниш Алмейда.
 Лудогорец започва контролите с късна загуба Лудогорец започва контролите с късна загуба
“Резултатът постоянно е значим, тъй като ти дава повече мотивация за идващия дуел. Имаме 8-9 тренировки, тъй че сме при започване на лагера. Въпросът е по какъв начин ще го приключим. Те са в края на подготовката.

Направихме няколко положителни комбинации, за което съм благополучен, само че не съм удовлетворен от загубата.

Важно е на всяка позиция да имаме качествени футболисти. Говорих със Спас да играе на тази позиция (б.а десен бек). Като начало съм удовлетворен. Имаме предпочитание да притеглим нови, чакам скоро положителна информация.

Диниш Алмейда сподели много положителни неща в предходните дни. Днес сподели, че може да командва отбраната. Много първокласен футболист. Вярвам, че с усърдна работа ще бъде добър за нас ”, обясни Шимунджа.

“Каули е част от нашия тим, ще приказваме с управлението и за това какво следва ”, добави треньорът по отношение на това дали бразилският плеймейкър ще бъде трансфериран в различен отбор.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР