Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви след победата с 1:0

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви след победата с 1:0
Коментари Харесай

Шимунджа: Не сме спечелили нищо, трябва да сме по-добри от Левски и в двата мача

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа разгласи след успеха с 1:0 над Берое в Стара Загора, че макар солидната преднина от 12 точки на върха в efbet Лига, разградчани към момента не са спечелили нищо през този сезон.
 Лудогорец мина и през Берое Лудогорец мина и през Берое
“Много сложен мач. Берое е доста добър тим, доста добре проведен. Първото полувреме ни беше мъчно. Имахме самообладание. Доминирахме. Не създадохме доста шансове, само че се движехме много. Второто полувреме вкарахме един път, можеше и още. Не им дадохме шансове.

Не сме спечелили към момента нищо през този сезон. Днес ще се насладим на сложната победа. Гостуване на доста добър тим. От на следващия ден ще мислим за идващия мач ”, сподели Шимунджа, след което разяснява идния полуфинален конфликт за Купата против Левски.

“Знаем, че това е друго съревнование. Трябва да отделим шампионата от Купата. Трябва да сме по-добри и в двата мача, в случай че желаеме да отидем на край. Имаме ясна цел да печелим всеки мач. Да имаме нрав на спечелили. Това би трябвало да покажем в сряда ”, приключи треньорът на разградчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР