Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви преди утрешния решителен мач

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви преди утрешния решителен мач
Коментари Харесай

Шимунджа към Рома: Утешителната награда не е за нас, можем да повторим Лацио

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа разгласи преди утрешния съдбоносен мач на “орлите ” против Рома, че българският отбор няма да се задоволи с третото място в групата. Двата тима излизат в пряк спор за второто място, което разрешава да се продължи в Лига Европа.

“Правим смяна - Иван Йорданов е болен и по тази причина Доминик Янков е тук. Всички останали са подготвени за игра. Не считам, че ни би трябвало спомагателна мотивация. Това е финален мач от групата и сме в позиция, в която можем да решим бъдещето си.

Рома има огромна упоритост против нас да ни даде утешителната премия, само че тя не е за нас. Нашият тим има огромни упоритости и няма да сме удовлетворени на третото място. Искаме да продължим в Лига Европа.

Срещу Лацио бяха други времена, преди 8 години, само че това е прекрасен спомен за клуба и считам, че можем да го повторим.

Не считам, че Рома ще промени нещо от метода, по който играе. Знам, че ще сменят някои играчи. Дибала е контузен, а някои се завръщат след контузии. Те могат да ротират, само че няма да трансформират метода на игра ”, сподели Шимунджа преди дуела против Рома, който е на следващия ден от 22:00 часа.

След това треньорът на родния първенец добави, че желае футболистите му да са “много конкурентни, доста искащи да има резултат и доста, доста гладни за постигането му ”.

фотография: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР