Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе доволен от точката

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе доволен от точката
Коментари Харесай

Генчев: Ако Иван Василев си тръгне, тръгвам си и аз

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе удовлетворен от точката против Арда, защото призна, че “железничарите ” са били по-слабият отбор в срещата. Специалистът показа, че в случай че босът Иван Василев извърши заканата си да напусне клуба, той ще го последва. 
 Локо (София) и Арда завършиха постоянния сезон с хикс, ВАР умува седем минути за гол Локо (София) и Арда завършиха постоянния сезон с хикс, ВАР умува седем минути за гол
“Днешният мач беше отражение на последните ни четири срещи - едно едва първо полувреме, и по-добро второ. Имахме шанс, че не загубихме мача, защото бяхме по-слабият тим. Всеки отбор има футболисти, които са основни. Влизането на няколко за нас се оказа удобно. От рецесия се излиза с еднакъв мач. Хубаво е, че в подобен мач взимаме точка. Сега ни следва радикално друг мач за Купата. Със сигурност това, което се случва в управлението въздейства на футболистите. Те играят с най-голямо напрежение сега, вместо да е противоположното. Ако Иван Василев си тръгне от клуба, потеглям си и аз. Аз съм пристигнал по негова покана. Говорих с него и сподели, че си потегля, само че нека размишления ”, сподели Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР