Наставникът на Локомотив София Данило Дончич говори след загубата с

...
Наставникът на Локомотив София Данило Дончич говори след загубата с
Коментари Харесай

Данило Дончич: Поздравявам момчетата, нямахме късмет

Наставникът на Локомотив София Данило Дончич приказва след загубата с 0:1 от Арда Кърджали в последния мач на " железничарите " за 2023 година

" Жалко е, чудноват мач, страсти, борба, разпределяне по терена, анулирани голове, дузпа, положения. И Арда, и ние можехме да бием. Второто полувреме взехме самодейност, не вкарахме гола, във футбола има предписание - вкарахме в края на Левски и Пирин, само че през днешния ден в 74-ата минута Арда ни вкара гола, имахме след това късмет да изравним, само че нямахме късмет. Второто полувреме играхме добре, контролирахме мач, имахме положения, чаках тъкмо да вкараме гол и да се затворим, само че стана назад - от контра ни вкараха и това е. 

Искам да поздравя моите момчета, че се раздаваха, само че нямахме шанс да вземем точка. Трудно е, когато се вземе тим по време на шампионата, само че мисля, че се получи синхрон сред мен, футболистите и помощниците, имаме добра атмосфера в съблекалнята, момчетата се раздават оптимално, изпитват наслаждение на тренировките, имаме жанр, с двама нови и добра подготовка, ще изглеждаме по-добре напролет ", съобщи тогавашният нападател. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР