Наставникът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов бе изключително щастлив след

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов бе изключително щастлив след
Коментари Харесай

Войнов пожела 200 гола на Камбуров и заяви: Разучихме добре Берое, към края само ритаха топката

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов бе извънредно благополучен след успеха на отбора му с 2:1 като посетител на Берое.

“Много съм благополучен, защото победихме един от мощните отобри в България. Момчетата схванаха какво е да носиш фланелката на Локомотив. Винаги им го споделям, че Локомотив е име в българския футбол, постоянно е претендирал за нещо, ще претендира и в този момент.

Показахме темперамент и справедливо победихме. Това е, което го желая. Преди мача нашият президент сподели, че желае мъжки момчета, които да се борят, пък каквото стане. Берое разполага с положителни флангове и добър централен нападател, само че ги бяхме разучили.

Към края на мача единствено ритаха топката, което доста ни улесни. Не търсим заместител на Камбуров. През зимната пауза, ще търсим, само че и с тези футболисти ще се представим почтено. Пожелавам на Камбуров да е жив и здрав! Да мине тези 200 гола, с цел да се гордее с тях! Пожелавам му здраве, другото си го има”, приключи Войнов по адрес на рожденика и легенда на Локомотив Мартин Камбуров, който сега води офанзивата на Берое.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР