Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бурно Акрапович заяви, че е останал

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бурно Акрапович заяви, че е останал
Коментари Харесай

Акрапович недоволен след победа със 7:2

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бурно Акрапович съобщи, че е останал отчаян от показаното от тима през първото полувреме на контролата с Марица (Пловдив), приключила с победа за " смърфовете " със 7:2.

" Бе значимо да няма травми както в нашия състав, по този начин и в този на противника. Сутринта преди мача направихме подготовка, с цел да бъдем в нужната кондиция за дуела. Първото полувреме бе тотална злополука. Но ненапълно е обикновено, тъй като имаме няколко играчи на проби. Затова и нещата не действаха по този начин, както аз желая. Второто полувреме към този момент бе доста положително. Не допуснахме нито един удар към нашата врата. Играхме единствено в половината на противника и придвижването беше положително. Просто момчетата би трябвало да схванат, че е нужно да вършат това, което желая. Надявам се идващият мач да е по-добре ", сподели експертът.

" Ще изчакам още два-три дни, с цел да реша за играчите на проби. Всички заслужават втори късмет. Трудно ми е в този момент да преценява и да кажа кой става и кой не. Ще изчакам още малко, няма да бързам. Може да се отвори късмет за още играчи. Но знаете, че през лятото е по-трудно да се откри някой добър играч. Футболистите са на почивки, на море, къпят се. Зимата е по-лесно. Тогава няма какво да работят, не знаят да карат ски и желаят да ги вземеш ", направи любопитен коментар Акрапович.

" Тема спорт " Първа лига 1 кръг, петък 20 юли  ЦСКА-София 18:00  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР