Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович похвали футболистите си за

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович похвали футболистите си за
Коментари Харесай

Акрапович: Първи са в “Б” група, не е лесно да играеш срещу ЦСКА

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето и успеха им с 2:0 над ЦСКА 1948 в 1/4-финален дуел от шампионата за Купата на България.

“Имахме доста проблеми с контузени и заболели играчи, само че играхме по този начин, както желаеме. Искахме да притиснем съперника и те да изкарват топката с дълги топки, а там нашите високи футболисти да ги овладяват.

Шоколаров дълго не е играл след травма и тези информации са доста значими.

ЦСКА е мощен тим, събрали са качествени играчи и не е елементарно да играеш против подобен тим. На първо място са в “Б” група.

Ние имаме качествени играчи, продължаваме да работим и мисля, че ще вървим още по-добре”, сподели се Акрапович, след което добави:

“Купата е най-лесният път към Европа. Миналата година видяхме какъв брой е значимо за клуба и самите играчи. Концентрирани сме и за Купата, и за първенството”, добави Акрапович, който сподели за какво в днешния мач изглеждаше толкоз елементарно да пресират алените още в тяхната им половина.

“Ако правиш пресата вярно, наподобява елементарно. Понякога не го вършим и им споделям, че сами сме си отговорни, поради което би трябвало повече работа на тренировки”, добави треньорът на смърфовете. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР