Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде видеоконференция в платформата

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде видеоконференция в платформата
Коментари Харесай

Акрапович: Думите на Моуриньо са комплимент, искам момчетата да експлодират

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде видеоконференция в платформата Zoom преди утрешния мач на отбора с Тотнъм от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът разяснява думите на мениджъра Жозе Моуриньо по-рано през днешния ден, че Локомотив е тежък противник за " шпорите " и е можело британският клуб да има много по-голям шанс на жребия. Мачът сред двата отбора е на следващия ден, 19:00ч. на стадион " Локомотив " в парк " Лаута ".

" Приемам думите на Моуриньо като комплимент за нас. Наистина играхме добър футбол от високо качество. Успяхме да свалим напрежението от футболистите. Виждам положително напрежение в тима. Трябва да работим мъдро. С Хари Кейн най-вероятно ще се нагърбят Милош, Масоеро и Диниш. Всички би трябвало да бъдат оптимално съсредоточени. Когато играеш в един мач, възможностите ти са по-малки. Надявам се, че моите момчета ще покажат най-хубавото от себе си, а съперникът, че ще бъде по-отпуснат. Искам момчетата ми да експлодират тъкмо в този момент ".

" В България се играе на друго движение. Възможно е да сме по-напред в подготовката си, откакто сме изиграли няколко мача. Имахме дребна подготовка и хора, които бяха заболели от ковид. Тотнъм имаше опция да се приготви за старта на сезона в Англия. Преди гледах доста работата на Моуриньо. Щастлив съм, че ще вземам участие в този дуел с него. Очаквам съществено държание от Тотнъм. Отборът ще излезе професионално и ще имаме доста проблеми първоначално. Надявам се, че това няма да стане по този начин, както го споделям аз. Въпросът е ние по какъв начин ще подходим, по какъв начин ще намерим нашия жанр на игра ".

" На 80% съм удовлетворен от тима си. Радвам се, че момчетата демонстрират това, което желаеме ние. Много работихме, с цел да реализираме това качество. Слабостите, които видях в Тотнъм, ги виждам във всеки различен тим. Футболът е забавен, тъй като постоянно можеш да намериш уязвимост. Важното е по какъв начин играчите ще употребяват това нещо. Казах на футболистите по какъв начин би трябвало да влезем в мача, с цел да спечелим нещо ". Лига Европа 2 кръг, четвъртък 17 септември  Локомотив (Пловдив) 19:00предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР