Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, сподели мнението си

...
Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, сподели мнението си
Коментари Харесай

Томаш: Шампионска победа

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, показа мнението си след минималната победа с 1:0 над Етър във Велико Търново. Специалистът не остана удовлетворен от началото на мача, което дефинира като „ безгрижно ”, само че въпреки всичко поздрави футболистите си за положените старания и крайния триумф.

„ Доста сложен мач, против съперник, на който точковият актив не му приляга. Контролирахме играта, само че се получи както с Пирин с аления картон. Когато почнаха да го гледат споделих, че това ще ни обърка проектите. Търсихме да вкараме гол, успяхме, имахме късмет и за втори гол,но не успяхме. Поздравявам футболистите си за триумфа.

Не оценяваме в избрани моменти обстановката. Знаех какъв брой нападателни ще бъдат Етър. Започнахме безгрижно, постепенно, неща, които не ми харесват. Когато започнеш по този начин, доста мъчно можеш да се върнеш, само че момчетата съумяха. Чувал съм доста по-големи треньори от мен да споделят, че 1:0 е шампионска победа.

Вярвам и се надявам футболистите да оценят момента и обстановката, въпросът е да не е късно.

Във всеки един мач чакам футболистите ми да излизат стимулирани, нямаме късмет да излезем по отпуснати и нещата да станат с два паса. Всеки един съперник против нас излиза на лимита на опциите си. Ние обаче първо би трябвало да почитаме себе си, след това съперника, и публиката, която през днешния ден направи по този начин да се усещаме като вкъщи ”, сподели Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР