Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, изрази мнение след

...
Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, изрази мнение след
Коментари Харесай

Томаш отказа да коментира раздялата с Витанов и заяви: Младите понякога играят за Инстаграм

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, изрази мнение след успеха над Черно море, че късмет на младите футболисти не би трябвало да се дава безплатно, тъй като те от време на време отиват в друата прекаленост и играят за своя Инстаграм. Специалистът показа също, че не желае да разяснява тематиката с Петър Витанов, за който стана ясно, че напуща „ смърфовете “.

„ Благодарение на футболистите спечелихме. Доближаваме се до това, което упражняваме. Не съумяваме да осъществяваме това, което желаеме. Виновникът съм аз за това. Влезнахме мъчно в мача, променихме първоначално метода, по който искахме да играем. Играхме против добър тим с добър треньор. Не знам от кой момент са дружно. Зарадвахме последователите – те го заслужават “.

„ Аз съм огромен последовател на младите футболисти. Но те би трябвало да си заслужат шанса сами. Когато дадеш нещо безплатно, играчите отиват другаде. България постоянно е имала положителни футболисти, само че би трябвало да ги третираме добре, с цел да станат звезди, а не да гледат Инстаграм. Във всеки тим има качествени футболисти “.

На въпрос за бъдещето на Петър Витанов, Томаш съобщи: „ Аз съм си споделил мнението, получават се такива неща в живота. Пепи е дал доста на Локомотив, има нужните качества и капацитет. Не ми е работа да разясня, питайте управлението “.

За идния мач с ЦСКА 1948 Томаш сподели: " Последен мач на открито...може би ще дадем повече игрово време на млади момчета. Независимо кой излезе на терена, е значимо да играе за емблемата и почитателите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР