Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, говори след звездния мач,

...
Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, говори след звездния мач,
Коментари Харесай

Мъри: Дано един ден отново имаме отбор, който да достигне онези висини

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, приказва след звездния мач, който неговият отбор изигра против именития отбор на „ сините”, който направи първия пробив на роден тим в групите на Шампионска лига.

Днес двата състава се изправиха един против различен в показателен мач по случай 108-ия рожден ден на клуба.

„ Бях извънредно благополучен да видя тези футболисти. За мен дълго време този тим не се беше събирал. Това е най-успешният тим на Левски в историята. Или съвсем най-успешния, това е малко противоречиво, само че е първият, който в Шампионска лига. Отбор, който доста наслада на „ синя” България”, разяснява той.

„ Смятам, че по-често би трябвало да ги събираме, по-често би трябвало да има такива празници. На такива футболисти, имената им би трябвало да бъдат изписани със златни букви, а портретите им да са високо горе, и всички които идват след тях, да се пробват да стигат тяхното ниво”, сподели още Мъри.

„ Надявам се един ден да имаме тим, който да стигне тези небеса, реализирани от оня тим. Те с изключение на, че бяха прелестни и отлични футболисти, бяха умни и интелигентни хора, които до болежка обичаха да работят и обичаха Левски”, добави експертът.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР