Наставникът на Левски –Станимир Стоилов, даде прочувствено интервю след спечелената

...
Наставникът на Левски –Станимир Стоилов, даде прочувствено интервю след спечелената
Коментари Харесай

Мъри: В последните месеци в очите ми имаше само сълзи, оттук нататък не мога да обещая нищо

Наставникът на Левски –Станимир Стоилов, даде трогателно изявление след извоюваната SESAME Купа на България след триумф над ЦСКА с 1:0 във финала. Повече от 35 000 фенове изгледаха завладяващия мач на стадион „ Васил Левски”.

Стоилов призна, че последните шест месеца са били доста сложни за него и към този миг „ не може да обещае нищо”, защото не знае по какъв начин тимът може да надгради над постигнатото.

„ Левски страда дълги години. Опитвахме се да намерим ваксата, пробвахме какво ли не, само че се оказа, че работата и честността са най-точният образец по какъв начин може да успее един клуб. Няма нищо по-важно, че футболистите върнаха уважението, респекта, наличието на почитателите на стадиона. Господ елементарна даде десерт на клуба, който се пробва да работи честно и да върви нагоре. Има добра симбиоза сред футболисти, треньори, управлението на клуба и спонсори. На този стадий се опитваме по всякакъв начин да спасим клуба. За страдание оттук насетне не мога да обещая нищо, по простата причина, че на този стадий не виждам по какъв начин ще надграждаме и по какъв начин ще развиваме отбора”, сподели Стоилов.

„ Няма по-сладка купа от тази, която печелиш против безконечния противник. Тази купа я желаех най-вече поради хората. Исках я за последователите на Левски, които оказват помощ неизмерно с наличие. В последните шест месеца в очите ми имаше единствено сълзи. Имахме тим, който се развиваше последователно, направиха се промени, само че в очите ми имаше сълзи, тъй като желаех да виждам възходящ Левски. Не чаках, че толкоз рано ще извоюваме успехите и купите. Сълзите демонстрират тъгата, която изживяхме всички дружно. За мен тъгата беше голяма. Не може Левски да губи финали и да се срутва с всеки минал ден. Това беше закононарушение, което беше осъществено. Надявам се оттук насетне първо да спасим Левски, а след това да надграждаме”, добави той.

Чуйте още от него във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР