Наставникът на Левски - Петър Хубчев говори пред медиите след

...
Наставникът на Левски - Петър Хубчев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Хубчев: Настоявам за спортен директор! Осъзнавам риска от закъснялата селекция

Наставникът на Левски - Петър Хубчев приказва пред медиите след извършената първа подготовка за новия сезон. Специалистът призна, че той и екипът му са поели сериозен риск с неналичието на задоволително интензивност по лятната селекция. Специалистът обаче за следващ път разгласи, че желае в клуба да дойдат точните футболисти, които да оказват помощ за повишение класата на " сините ".
 Левски върна в приложимост именита емблема
Левски върна в приложимост именита емблема

" Сините " още веднъж сложиха " Л " на гърдите си

Бившият народен селекционер увери също по този начин, че раздялата с Валери Божинов е само заради обстоятелството, че нападателят не попада в неговите визии за игровата групировка на Левски. Ето какво показа още той:
 Снимка 428231
Източник:

" Благодаря са професионалното отношение по време на първата конференция . Притеснение не може да няма, до момента в който не се съберем целия състав. Исках преднамерено да се видя колкото се може по-бързо с тези хора, които бяха през днешния ден на терена. Сега в лагерна конюнктура ще имаме малко повече време за самостоятелни диалози с тези момчета , които за мен са доста значими за тима. Имаме и 10 индивида, които са с националните тимове на България. Няма по какъв начин да са тук, разбирате. В напреднали диалози сме с футболисти. Те са от шампионати, които сега вървят . Осъзнавам какъв брой е огромен рискът. Не искахме непременно да създадем фотоси или да се написа какъв брой индивида сме докарали, от не знам си къде, на първото занятие. От 10 дни се занимаваме с наблюдаването на нови играчи. Ако сбъркаме, желая грешката да е в нас. Искам хора, които могат да оказват помощ на тима. Мачовете наближават и е притеснително ".
 Левски стартира подготовка без нови попълнения и единствено с 12 футболисти
Левски стартира подготовка без нови попълнения и единствено с 12 футболисти

Петър Хубчев подложи своите ученици на бегови извършения

" Има дребна измама, споделих ви, че имаме 8 настоящи национала, а в същото време ви споделих, че чакаме 10. Имаме интерес към национални състезатели. В Добринище всичко е допустимо. Очакваме единствено един състезател на проби .. Той ще пристигна по други аргументи. Ако се случи това, ще го разберете. 22 души полеви + 3 вратари и юноши, това ще бъде групата за лагера в Австрия. Преговаряме с нападатели, офанзвивни футболисти. Няма какво да се лъжем, има играчи, които към този момент отхвърлиха на Левски. Това е нещо напълно обикновено ".
 Снимка 428213
Източник:

" Позволих си в предната конференция да вляза в разговор с ваш сътрудник . Сами разбирате, че мога да ви изброя най-малко 15 имена, за които се пишеше, а въобще нямаше истина за тяхното привличане в Левски. Знаете и политиката на клуба, желаеме да дадем късмет на колкото се може повече млади, български футболисти. Ето го шанса. Направих забележка още на първата подготовка, за жалост на един от най-малките. Клубът е в развой на създаване, търсят се точните хора. Рискът е прекомерно огромен, само че ние сме го поели ".

" Мисля, че никой няма да ви каже, че парите са му задоволителни . Знам добре защо става въпрос и въз основата на този бюджет би трябвало да сглобим тим по този начин, както ние го разбираме. Не мен ми се желае да постановяваме млади български футболисти, само че за мен не е проблем да бъдат и чужденци ".

" Кабов и Илия Димитров 100% ще получат късмет за лагера в Австрия. Ивайло Найденов също. Имаме визии, доста е елементарно да ги начертаем на дъската, само че не се получава толкоз елементарно. Резултатите би трябвало вие да ги коментирате. Работата в клубен тим не ми е липсвала чак толкоз доста. Различни са двете неща. Аз и моите хора сме стимулирани да изградим добър тим ".

" Няма футболист, с който да съм работил, и да не попада в проектите ми, поради с изключение на чисто футболните неща. Моята философия е, че би трябвало да изградим тим. А не да разясняваме обособени футболисти. Отдавна мина времето, когато обособени футболисти в Левски и ЦСКА решаваха мачовете . Единствената причина да не желая Божинов е това . Никаква друга. Поведението ще дефинира, който ще преотстъпим и дали би трябвало да освободим този или оня ".

" Сезон 2019/20 е комфортна година за спечелването на трофей . Напрежение има. Ако няма напрежение, няма да се получат нещата. Трябва да се научим да живеем с напрежението . Не съм подобен човек, почитам задоволително всички. Възпитан съм там където съм на работа, да бъда оптимално правилен. Откакто подписах контракт с Левски, за мен това са най-хубавите футболисти и най-хубавият клуб . Ако имаме оферта за даден футболист, и желанието му е да напусне клуба, няма значение по какъв начин се споделя и кой е - незабавно ще бъде пуснат. Имена няма да споделям, само че ползи имаме както в България, по този начин и в чужбина ".

" Аз упорствам за състезателен шеф. Чисто футболното звено в подобен клуб има потребност от сходен човек . Също по този начин и скаутско звено, наложително. Настоявал съм пред управлението и те го знаят това нещо. Закъснели сме окончателно към този момент.... ".
 Снимка 428232
Източник:

" С треньорите и юношите ще имаме тясна връзка. Единият от помощник-треньорите следи 19 годишните, другият 17-годишните. Оттам ще знаем всичко за тези играчи. Чух и имам визия какво ще се направи с ДЮШ. Ще го видите, няма смисъл от празни приказки. Школата ми е уязвимост, където и да съм бил. Тя е ужасно значима. Няма по какъв начин да ви кажа за Ейолфсон . Издържа бягането. След една такава травма би трябвало да бъдем ужасно деликатни с него. Много се колебая, че ще бъде в топ форма за мача на 11 юли. Усеща се, че той идва от борбен народ и не се предава елементарно. Няма да има контрола в Добринище, защото не разполагаме с задоволително футболисти ".
 Алекс Боримиров към този момент не е част от Левски
Левски освободи още един Боримиров

Алекс Боримиров към този момент не е част от " синия " клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР