Наставникът на Левски Живко Миланов сподели, че тимът му е

...
Наставникът на Левски Живко Миланов сподели, че тимът му е
Коментари Харесай

Живко Миланов: Футболистите дадоха фланелките, положението на Левски не е добро

Наставникът на Левски Живко Миланов показа, че отборът му е излязъл без самочувствие и убеденост в мача с ЦСКА, който „ сините” изгубиха с 0:2.

„ Мисля, че на тима му липсваше убеденост изключително през първото полувреме. Действахме страхливо, не искахме да играем с топката, което докара до това да ни натиснат и да вкарат гол. Най-ниският на терена ни вкара гол с глава, неприемливо е да допуснеш човек пред себе си. Излязохме без самочувствие и убеденост за подобен мач. Без експанзия и убеденост да се сбиеш в подобен мач, мъчно може да вземеш подобен мач”, разяснява Миланов.

„ През втората част бяхме по уверени и нападателни. Има и много млади момчета, би трябвало да играят със самочувствие, с цел да вървят нагоре. Трябва да знаят, че в такива мачове би трябвало самочувствие. Валери Божинов има мускулен проблем от близо две седмици. Затова бе отвън групата. Надявам се, ще създадем всичко допустимо момчетата да дадат максимума, с цел да спечелим това седмо място. Имаме хора, които се завръщат. Начо се завръща, през днешния ден на Жоро му излезе рамото. Имаме и други играчи, които се завръщат.

„ След края на мача момчетата дадоха фланелките, отидох да приказвам с почитателите. Те желаеха да знаят какво е бъдещето на клуба., На никого не му харесва, желаеха да знаят какво е бъдещето. Не съм аз индивидът, който да каже, има други хора за тази работа.За момента положението не е положително. Трябва момчетата да вдигнат главите и да доиграят сезона, а през лятото ще забележим какво ще става”, сподели още Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР