Наставникът на Левски Елин Топузаков остана разочарован след равенството (2:2)

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков остана разочарован след равенството (2:2)
Коментари Харесай

Топузаков недоволен, Левски трябвало да разгроми ЦСКА 1948 до почивката

Наставникът на Левски Елин Топузаков остана отчаян след равенството (2:2) при гостуването на ЦСКА 1948 в директен дуел за третото място. Треньорът на “сините ” не е удовлетворен, че футболистите му са можели да отбележат три-четири гола още през първата част, с които да решат всичко в своя изгода, само че не са го създали.

“Силните ни минути бяха през първто полувреме. Не единствено тъй като вкарахме два гола. Можехме да развием офанзиви, да вкараме повече и да решим срещата. На тежкия терен силите се изравниха. Ние в края се огънахме. За неутралните фенове стана представление, само че не успяхме да скъсим разликата. Ние сме си отговорни. Допуснахме два гола поради несигурността в отбрана, подкрепена от хлъзгавия терен.

Доволен съм, че реагирахме след техния първи гол, само че трябваше още. Ще се повторя, че след втория гол имахме задоволително обстановки да ги развием и да вкараме трети и четвърти гол още през първото полувреме, с които да решим всичко.

След това гледахме не толкоз да вкараме, а да пазим нежния задатък. Със отбрана не може да печелиш.

Трябва да застрашаваме повече вратата на съперника след толкоз доста корнери. Целта е европейските шампионати. Всичко зависи от нас.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР