Наставникът на Левски Делио Роси обяви след гръмката победа с

...
Наставникът на Левски Делио Роси обяви след гръмката победа с
Коментари Харесай

Делио Роси след разгрома: Трябва да кажа, че нищо не сме спечелили

Наставникът на Левски Делио Роси разгласи след гръмката победа с 4:0 като посетител над Берое, че е удовлетворен от представянето на футболистите си, само че ги предизвести, че към момента нищо не са спечелили през този сезон.

“Имахме потребност от мощен мач. След класирането ни за край бях любопитен да видя по какъв начин ще се представим. Срещу този тим не бяхме печелили в сегашното състезание и по тази причина съм доста удовлетворен.

Когато работиш, плодовете идват. Сега момчетата берат плодовете, само че би трябвало да кажа, че нищо не сме спечелили. Трябва да продължим да играем по този начин добре.

Когато вземеш средата на терена и биеш съперника в точния момент и на всички места на терена, е по-лесно да спечелиш мача”, сподели италианският експерт, който разяснява по следния метод възможен жълт картон на Гомес.

“Не единствено с Гомес, само че и други състезатели бяха застрашени от картони, поради които да пропуснат мачове. Всеки би трябвало да излиза на терена и да играе. Ако беше получил картон, тогава щяхме да мислим какво да правим”, сподели Роси.

В умозаключение треньорът на сините обясни, че макар положителната форма на отбора напоследък, това не задоволително и е нужно Левски да завоюва трофей, с цел да се назова сезонът сполучлив.

“Във футбола няма интервали, на които се разделя шампионата. Има резултати. След края на сезона ще забележим дали сме изпълнили задачите.”

фотография: Иван Йочев, Sportal.bg Първа лига 6 кръг, неделя 29 април  Берое 0:4краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР