Наставникът на Интер Симоне Индзаги подчерта важността на утрешното градско

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги подчерта важността на утрешното градско
Коментари Харесай

Индзаги: Липсва ни победа в дербитата, но утре може да я постигнем

Наставникът на Интер Симоне Индзаги акцентира значимостта на утрешното градско дерби против Милан и добави, че неговите футболисти имат вяра, че ще съумеят да го завоюват. Специалистът посочи, че неговите момчета се показват на ужасно равнище досега.

“Знаем каква е значимостта на този мач за клуба и почитателите. Искаме да приключим тази серия от мачове по допустимо най-хубавия метод. Тя стартира със загубата от Лацио в Рим и продължи с пет победи и едно тъждество. Ние сме уверени и е значително да реализираме добър резултат. Видях по лицата на играчите ми нужната религия. В момента се представяме ужасно и числата го демонстрират. Победата на следващия ден в допълнение ще усили нашето самочувствие.

"още има няколко тренировки преди да реша кои ще излязат на терена, само че реакциите на футболистите са отлични. Знаем, че остават 27 мача с още толкоз доста точки за разпределение, само че утрешният дуел е с основно значение за класирането и за настроението в тима, което се усъвършенства с всеки ден. Има огромен възторг, почитателите постоянно ни следват и на следващия ден ще ни оказват помощ.

"Хакан Чалханоолу изигра отличен мач против Удинезе и беше с значима роля в Шампионската лига. Роберто Галярдини пък се оправи добре против Емполи. Матиас Весино постоянно прави моя избор сложен, а Стефано Сенси се завърна от травма. Разполагам с превъзходен тим, в който конкуренцията е огромна. За мен това е добре. Милан са стабилен отбор, кадърен да бележи много голове.

"Директните конфликти с останалите топ тимове се справихме добре. Знаем какво се случи против Ювентус. Срещу Лацио пък се справихме чудесно 75 минути, а против Аталанта пропуснахме дузпа. Липсва ни обаче успеха в тези дуели. Утре ще имаме опцията да я вземем. В дербитата класирането няма значение. Милан и Наполи вършат начало на сезона, невиждано през последните 40 години, и би трябвало да ги поздравим за това. В Испания или в Германия щяхме да сме на една-две точки от върха”, разяснява Индзаги на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР