Наставникът на Интер Лучано Спалети сподели мнението си за днешната

...
Наставникът на Интер Лучано Спалети сподели мнението си за днешната
Коментари Харесай

Спалети обясни причината за тежката загуба на Интер в Бергамо

Наставникът на Интер Лучано Спалети показа мнението си за днешната тежка загуба на отбора от Аталанта. “Нерадзурите” получиха гласовит пестник от бергамаските и провалянето с 4:1 е най-малкото, с което грандът от Милано се размина. Специалистът отдаде заслуженото на тима хазаин и показа, че липса на централизация и много изгубени самостоятелни дуели са наклонили везните към победа на Аталанта.

Spalletti does not look happy #AtalantaInter pic.twitter.com/hvGaqtpnAo
— Scot Munroe (@scot_munroe) 11 ноември 2018 година
“От известно време не съумяваме да поддържаме концентрацията си в огромни интервали от мача. Това разрешава на съперниците да реализират нещо против нас. Когато се изправяш против добре готови тимове като този на Аталанта, този фактор е голямо значение”, стартира Спалети.

#AtalantaInter #ForzaInter pic.twitter.com/yQjB5i7BHB
— Inter (@Inter) 11 ноември 2018 година
“Отборът на Аталанта заслужаваше успеха, тъй като поддържаше високо равнище през всички 90 минути, до момента в който ние бяха много разтърсени. Успяхме да вдигнем темпото през второто полувреме, само че по-късно още веднъж отстъпвахме в някои обстановки. Отстъпвахме и в самостоятелните конфликти, и в метода на прочитане на играта. Червеният картон на Брозович? Не съумях да видя добре нарушаването. В някои обстановки рискувахме и подхождахме прочувствено. Все отново нарушаването не ми се стори толкоз сериозно”, добави треньорът.

| #Spalletti: " We'll learn from today in order to avoid repeating certain mistakes "

Read what Inter's coach had to say after #AtalantaInter https://t.co/ms8hESWIQW#FCIM pic.twitter.com/v5yAVBIxUl
— Inter (@Inter_en) 11 ноември 2018 година
“Това е мач, от който можем да научим доста. Ще работим, с цел да не се повтарят сходни мачове. Умората не може да бъде оправдание. Щом губиш по този метод, би трябвало да отдадеш заслуженото на съперника. По време на паузата ще работим върху това, което ни пречи да реализираме задачите си и да оправдаем очакванията”, приключи наставникът. Серия А 12 кръг, неделя 11 ноември  Аталанта 4:1краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР