Наставникът на Хебър Атанас Петров направи своя коментар след победата

...
Наставникът на Хебър Атанас Петров направи своя коментар след победата
Коментари Харесай

Петров: Който бърка по-малко - печели

Наставникът на Хебър Атанас Петров направи своя коментар след успеха на неговия Хебър над Монтана с 3:2.

Грешките ни в игра не са за първи път. Който бърка по-малко, очевидно печели. Говорим за това, работим, изключително начален удар, където не съумяваме психически. Но очевидно страстта надвива, първи мач е, с тази публиката момчетата не се предадоха. С толкоз доста неточности в първия гейм, нямаше по какъв начин да го спечелим. После понамалихме грешките, успокоихме се, заиграхме и беше задоволително. Не недооценявам тима на Монтана, само че и те направиха много неточности и в случай че е имало някаква равноценност, то е било поради наши неточности.

В един миг трябваше да понижим грешките. Имаме извънреден сервис, видя се и на контролите, уповавам се момчетата да се успокоят и да ни излиза сервисът. Имаме огромен капацитет там, шампионата тази година е равностойно, и грешките ще са от голямо значение, добави Петров.

Не единствено широчината на състава промени развоя на четвъртия гейм, доста са факторите - стилът на игра, несъмнено, който идва от разпределителя, диагоналът, който е извънредно общоприет за другите тимове, на който може да се разчита за всевъзможен тип посрещане. Получи се блокадата. Широчината на състава може да ни измъкне от доста мачове, в този не се наложи доста да употребявам запасите, само че промяната с Чалъков даде резултат. Двойната промяна също сподели, че работим доста добре. Имаме доста огромен капацитет в лицето на Михаил Никел, който последователно ще заиграе по-добре, приключи експертът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР