Наставникът на хърватския Осиек Дино Скендер не сметна, че неговият

...
Наставникът на хърватския Осиек Дино Скендер не сметна, че неговият
Коментари Харесай

Треньорът на Осиек: Не заслужавахме загубата, но честитя на ЦСКА

Наставникът на хърватския Осиек Дино Скендер не счете, че неговият отбор се е показал по подобен метод, че да заслужи провалянето с 0:1 от ЦСКА в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 35-годишният експерт обаче регистрира класата в представянето на „ червените” и на първо място виртуозното попадение на Евандро да Силва, което реши мача.

„ Още с първия удар, който получихме, ни вкараха. Това беше ужасно попадение, от европейска големина. Играхме добре обаче. С оглед на показаното не мисля, че заслужавахме загубата. Това е единствено първата част от мача, за втората мисля, че ще успеем да върнем нещата на място”, разяснява Скендер пред bTV.

„ Това не трябва да омаловажава успеха на ЦСКА. Те дадоха всичко на терена, както и ние. Всичките ми играчи се раздадоха до дъно, по тази причина ги приветствам.”

„ Естествено, че чакахме да бъдат мощен тим. Знаем, че са мощен съперник. Знаехме по какъв начин ще играят, знаехме даже схемата. Мисля, че контролирахме мача, само че в последна сметка загубихме.”

„ Действително нямахме толкоз положения, колкото ни се искаше да имаме. Все отново ЦСКА е сериозен тим. ЦСКА е тим с добра отбрана, игра твърдо.Мисля, че направихме това, което искахме да създадем, въпреки и да се надявахме на повече. Сега към този момент не е значимо, тъй като ЦСКА към този момент победи в първата среща”, приключи Скендер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР