Наставникът на Етър Росен Кирилов изрази задоволството си от равенството

...
Наставникът на Етър Росен Кирилов изрази задоволството си от равенството
Коментари Харесай

Кирилов: Това беше нашата мечта, но можеше да победим ЦСКА

Наставникът на Етър Росен Кирилов изрази задоволството си от равенството на неговия отбор (2:2) като посетител на ЦСКА-София в мач от първия кръг на efbet Лига. Треньорът не пропусна да поздрави и младият футболист на алените Митко Митков, който вкара хубав гол.

" Играчите направиха страховит мач и демонстрираха мощен темперамент. Два пъти се връщахме в дуела и най-после можеше да победим. Нелепо потегли мачът за нас - ранен гол от дузпа за ЦСКА. Следвахме си тактиката, играхме футбол и мисля, че се хареса на хората. Много динамичен мач на положително равнище.

Да вкараме два гола на “Армията” беше фантазия. Успяхме да го създадем. Стартирахме с точка, което е доста положително начало ", сподели Кирилов, който поздрави 18-годишния Митко Митков за попадението му във вратата на Етър.

" Гениално осъществяване на това младо момче, за което го приветствам. Страхотен удар с левия крайник. Миг на талантливост. "

След това Кирилов разгласи, че макар равенството отборът му има доста неща, които би трябвало да усъвършенства, а и предизвести идващия противник на болярите - Левски, че и против тях ще се хвърлят за победа. " Моите цели са всеки приближаващ мач да се завоюва. Много неща има да се усъвършенстват. Изнасянето, прехода към атака… Второто полувреме направихме 2-3 офанзиви като по учебник. Беше наслаждение да ги виждам. Даниел Младенов е извънреден футболист, голмайстор. Той е един от водачите на тима. Всички момчета водиха война, искахме да спечелим мача.

Срещу Левски ще играем за победа. Ще ги проучим добре.

Разполагаме с доста положителни футболисти. С травмите малко ни е по-къса скамейката, само че се надявам скоро да се възстановят ", добави Росен Кирилов. efbet Лига 1 кръг, петък 12 юли  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР