Наставникът на Черноморец Балчик - Мартин Христов, показа самочувствие след

...
Наставникът на Черноморец Балчик - Мартин Христов, показа самочувствие след
Коментари Харесай

Треньорът на Черноморец : ЦСКА си е ЦСКА...

Наставникът на Черноморец Балчик - Мартин Христов, сподели самочувствие след загубата от ЦСКА в шампионата SESAME Купа на България с 0:3. Младият експерт показа, че задачата пред отбора му е била да в профил " алените ".

" За да победиш един тим като ЦСКА, би трябвало да имаш малко и шанс. Някои хора да създадат мача на живота си, и да се възползваш от обстановките си. Излязохме по метод, по който да отстраним отбора на ЦСКА. Когато обаче мачът стартира по най-лошия метод е мъчно. Получи се недоразумение и мача стана друг за нас. Ако бяхме задържали резултата на полувремето, можеше да чакаме нещо през втората част. Поздравявам играчите си, през второто полувреме играхме по добре ", разяснява той.
 Черноморец (Балчик) - ЦСКА 0:3 в мач от Купата на България
Безупречен ЦСКА опустоши Черноморец (Балчик) и се класира на 1/8-финал за Купата на България

Два гола на Асприля и един на Линдсет класираха " армейците " в идната фаза

" Имахме проект по какъв начин да противодействаме, по какъв начин да играем в защита и по какъв начин да изнасяме топката. Мисля, че ненапълно нещата се получиха. Изнасяхме добре топката против скъпоплатените играчи на ЦСКА. Най-много съм отчаян от първия и третия гол. Няма по какъв начин да вземеш мача, когато допускаш такива неточности. Все отново ЦСКА си е ЦСКА. Позитивите може би бяха почитателите. Виждате какъв брой хора се събраха през днешния ден. За първи път тук идва гранд от София и стадионът е толкоз ълен. За нас беше благополучие да участваме в един подобен мач ", приключи Христов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР