Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали играчите си за

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали играчите си за
Коментари Харесай

Илиев: Показахме характер, но нека не почваме така друг път

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали играчите си за представянето им в мача с Локомотив Пловдив и успеха с 3:1. Той изрази искания единствено за метода, по който те влязоха в дуела и позволиха рано противникът да им поведе и им се наложи да вършат цялостен поврат.

" Доволни сме от трите точки, което беше значимо в първите мачове. Доста напрежение имаше в играчите, много нервни влязохме, което за мен е учудващо Винаги съм предпочитал на старта на сезона да играем на открито, тъй като напрежението е по-малко. "

" В момента, в който се поуспокоихме преодоляхме пресата на противника. След 25-та минута почнахме да вършим това, което би трябвало да вършим при тяхната скица, можехме да им вкараме и повече голове. Занапред не би трябвало да влизаме по този начин в мачовете, тъй като може да ни коства и загуба ", съобщи Илиев пред DIEMA SPORT и посочи характера на играчите си.

" Но да наваксаш закъснение от 0:1 против противен тим като Локомотив, приказва за характера на тима. Не мога да си обясня за какво влязохме по този начин, само че позволява се такова нещо. А и влезе ранен гол Затова споделям, че е по-важно да не позволяваме повече по този начин да влизаме в мачовете. "

" Важното е, че ги обърнахме, схемата на противника е много сложна за нас. Второто полувреме, когато се завъртаха фланговете, се видяха слабостите на тази скица на съперника. Вторият гол ни успокои и правехме това, което ние искахме ", съобщи Илиев и разяснява завръщането на " Тича " на Георги Илиев с екипа на Локомотив Пловдив, откакто халфът напусна варненци след края на сезона.

" За Жоро Илиев няма какво да приказвам. Самият факт, че на тези години играеше, предходната година записа голов връх в кариерата си, това значи, че прави съвършена работа в тренировките. Мисля, че беше посрещнат добре, не може всички да мислят еднообразно. През първите шест месеца му предложих контракт, в този момент отново му предложихме, само че той е експерт. "

" Хората пристигнаха на стадиона, знаеха, че ще има някакво, не мога да кажа разделяне, само че съм доста удовлетворен от тях. Почнахме не доста добре, само че хората бяха с самообладание и видяха, че имаме предпочитание за триумфа и това държание от публиката ни оказа помощ за успеха ", съобщи Илиев и най-после разяснява селекцията.

" Търсим централен бранител, имахме бюрократичен проблем, което не приказва добре за нас. Затова гръцкият централен бранител не игра, само че влезе Стефан Станчев и се оправи. Затова търсим централен бранител, най-много двама играчи търсим, само че пък и групата ни към този момент е малко огромна. По-добре да не бързаш, тъй като правиш неточности ", съобщи треньорът, след което приказва и за идния мач с ЦСКА.

" Моментът щеше да е подобаващ да се срещнем с ЦСКА, само че в случай че не беше равният им с Етър. Ще имат мач през седмицата, няма да са идеално свежи, само че знаете какво е да играеш с един гранд в дома му и какъв брой рядко той позволява две следващи неточности на собствен терен. Но ние ще упражняваме през седмицата и ще се опитаме да вземем нещо от този мач ", показа Илиан Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР