Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след домакинското поражение

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след домакинското поражение
Коментари Харесай

Илиев: Не сме готови, не трябваше да се надиграваме с Лудогорец, а да ги излъжем

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разгласи след домакинското проваляне с 1:4 от Лудогорец, че отборът му не е подготвен и не е трябвало да се надиграва с разградчани. Като причина той посочи проблемите на моряците с ковид, поради който огромна част от състезателите не са провели естествена подготовка.

“Тежко проваляне като резултат. Като цяло мачът стана много забавен. Може би тази разлика от три гола не я заслужавахме, само че най-после можеше да стане и повече. Излязохме да се надиграваме, само че сега не можем да се надиграваме с Лудогорец, тъй като в предходни години знаехме какво можем и да чакаме след естествена подготовка.

Втория и третия гол станаха след неточности. При четвъртия - фаул в офанзива. Не знам за какво Ники Йорданов пусна авантаж, в случай че му е разкъсан крайници на Станчев.

Не трябваше да се надиграваме с Лудогорец, тъй като не сме подготвени. Срещу този тим грешките бяха неприемливо доста.

През второто полувреме трябваше да опитаме да излъжем Лудогорец.

Имахме обстановки, искахме да изравним и внезапно 1:4. Това смачква.

Треньорите желаеме доста неща, само че от време на време те не се получават. Особено когато си подложен при такава обстановка. Трябва да вдигнем футболистите за Локомотив, изключително по-късно 1:4”, сподели Илиев. efbet Лига 3 кръг, събота 22 август  Черно море 1:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР