Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов призна, че неочакваната загуба

...
Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов призна, че неочакваната загуба
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев Враца: С тези грешки в защита започвам да се притеснявам

Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов призна, че непредвидената загуба от Несебър с 0:2 не взема решение нищо в борбата за първото място във Втора лига. За следващ път експертът акцентира, че дуелът за лидерската позиция ще бъде сред неговия отбор и Царско село, като занапред ще се взема решение в идните 10 кръга.

„ В днешния мач се обърка това, че допуснахме две груби неточности в отбраната, които разрешиха съперника да поведе. Отборът на Несебър заигра затворено, а ние изпитваме леки компликации в такива условия. Все отново стигнахме до 3-4 положения”, разяснява треньорът на врачани.

„ Предвид експанзията в отбра на Несебър, мачът беше сложен.”

„ Ясно е, че борбата се води сред нас и Царско село. Думите ми (че всеки мач играят против Царско село – б.р.) е един тип тласък към моите футболисти.”

„ Абсолютно нищо не е решено, има още 10 кръга. С тези самостоятелни неточности в отбрана започнах да се тормозя към този момент.”

„ Отборът на Несебър беше групиран тим, напълно в личната половина. Разчиташе единствено на контраатаки, което можеше да се чака.”

„ Имахме ситуациите да вкараме, само че не успяхме. Особено през първото полувреме, когато можеше да се реши мачът”, приключи Сашо Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР