Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори на официална пресконференция

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори на официална пресконференция
Коментари Харесай

Киров преди финала: Залогът е голям, шансовете са равни

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров приказва на публична конференция преди финала с Локомотив (Пловдив) в сряда. На националния стадион “Васил Левски” двата отбора ще решат разногласието между тях за Купата на България.

" Втори край, само че по-различен, тъй като съперник ни е градският противник Локомотив (Пловдив). Като всеки край възможностите са изцяло равни. Срещата е непредсказуема. Самият челен край го потвърди. Тогава срещнахме един много класен съперник. Не можем да разясняваме, че един от двата тима има по-големи шансове. Направихме всичко допустимо през тези дни да изгледаме допустимо най-вече срещи на тима на Локомотив. За мен е по-важно по какъв начин нашият тим ще излезе в дуела в сряда и по какъв начин ние ще се представим”, стартира Николай Киров.

“Единствено Доре има грипно заболяване. Пропусна вчерашното занятие. Всички други са здрави. Всички тимове се познаваме сносно, само че постоянно може да се чака изненада. Отборът на Локомотив има както мощни, по този начин и слаби страни. За нас е значимо да се възползваме от техните слаби страни. Все още имаме два дни, в които ще се готвим за този дуел. Ще наблегнем на тактическите занимания. Надяваме се, че ще бъдем готови. Няма по какъв начин да кажа каква тактичност ще предприемем. Имаме построен жанр от няколко години, на който рядко изневеряваме”, добави наставникът.

“В един подобен дуел няма по какъв начин да се приказва за мотивация. Изправяли сме се против всевъзможен тип сформира. Срещу множеството от тях сме намирали противопоставяне. Залогът е огромен. Преди всеки дуел, който може да приключи с дузпи, се приготвяме за тези статични положения. Не мисля, че някой от двата състава има някакво преимущество преди дуела. Психологията на финалите е такава, а и на дербитата, че нищо не е ясно до последно. Ще бъдем подкрепени от много огромна аудитория. В последния край влязохме много нападателно и това ни оказа помощ за неговото продобиване. Към този миг съм наясно с единадесеторката”, приключи Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР