Наставникът на Берое - Петър Хубчев даде пресконференция преди началото

...
Наставникът на Берое - Петър Хубчев даде пресконференция преди началото
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Градим изцяло нов отбор, ще търсим морал и мъжество

Наставникът на Берое - Петър Хубчев даде конференция преди началото на предсезонната подготовка. Той отхвърли да приказва в конкретика за входящи и изходящи прехвърляния. Наставникът призна, че в отбора ще идват ежеседмично футболисти на проби. Хубчев призна, че ще се гради напълно нов състав, като подготовка стартират едвам четирима индивида.

" Знам какво ви интересува най-вече. Новите футболисти. Искам да ви помоля, виждам повече са локални публицисти, знаете добре каква е обстановката. Нека не загатваме имена. Каква е повода? Знаете в каква обстановка се намираме и не сме в положение да се борим финансово с съперниците. Поради тази причина ми се желае да запазим по-дълго време в загадка. Последните няколко дни и седмици на база на диалози с избрани футболисти или мениджъри по-късно се взимаха други решения. Ясно е, че ние ще вършим един безусловно нов тим. От остарелия тим ще има не повече от пет. Условията не са конкурентни на другите и желаеме ние да ги виждаме на тренировки. На автограф ще бъде доста огромен риск.

Няма да ни стигне времето за подготовка. Моето схващане за подготовка е 42 дни. Сами изчислете какъв брой имаме до първия мач, без да имаме хората. Всеки ден или всяка седмица ще идват нови хора, изключено е да ни стигне времето. Това е действителността. Ако би трябвало да съм почтен, в по-тежка обстановка не сме стартирали. С два пъти по-голям хъс обаче работим. Няма гаранция, че ще създадем добър тим, само че най-малко сме стимулирани. Дано най-малко намерим характерите такива каквито си ги представяме. Успях да разменя онлайн думи с управлението. Това е моята персонална мотивация. Всеки естествен почитател на Берое и човек ще го оцени. Момчетата, които дойдат в Берое, не са за пари. Ще търсим морал, геройство и така нататък Най-важното е всичко да се изплаща в точния момент. Всички вършат всичко допустимо. Къде има 100% гаранция в днешно време? Надявам се откровено. Вярвам на думите на хората от управлението. Това ще е доста значимо, колкото и малко да е обещаното

Срам ме е да кажа какъв брой стартират подготовка през днешния ден. Четири индивида ще стартират. Един или двама са с национални гарнитури, само че нямаме избрана численост. Които бяха по-близо до тима, видяхте, че сме желали по 6-7 индивида. Зависи какъв брой ни трябват и кои са ни харесали. Със сигурност ще има хора от школата ".
 Още един освободен от Берое си откри нов тим
Още един освободен от Берое си откри нов тим

Христо Митев облича екипа на Етър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР