Наставникът на Берое Димитър Димитров остана доволен от играта, но

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров остана доволен от играта, но
Коментари Харесай

Херо: През второто полувреме играхме по-добре от мача с Левски

Наставникът на Берое Димитър Димитров остана удовлетворен от играта, само че не и от резултата след нулевото тъждество на своя тим с ЦСКА 1948.

" От резултата не съм удовлетворен. Жалко, че нямахме сили в офанзива, само че няма причина да съм неудовлетворен от играта. През второто полувреме седяхме доста по-добре, само че и неслучайно стражът на противника бе отличен високо. Нямахме и шанс в избрани обстановки. Това на Макута с глава го приписвам на късмет, реакцията на вратаря бе доста добра, само че в случай че я бие настрана нямаше късмет за него. Той направи доста мощен мач, само че имаше други обстановки, които трябваше да доразвием. Макута надбяга Серкан, бяхме трима на двама, само че той я изигра хлапашки. Липсваше ни самочувствието в последната фаза на играта ", сподели Херо.

„ Не ми хареса, че не вкарахме голове. Пак ще се повторя, че съм удовлетворен от моя тим. Мисля, че след влизането на Кукула, който скоро ще дойде, ще имаме вариативност напред и ще бъдем по-силни. Трудно ми е в този момент да оценя на какъв брой % играхме. През втората част през днешния ден играхме доста по-добре от мача с Левски. Ако бяхме победили, щеше да е заслужено”, сподели още треньорът на Берое.

„ Всички схванаха, че те най-после симулираха и бавеха времето, единствено съдията не го разбра. Те лежаха 15 минути и най-после бяха дадени пет, само че … Търсим разновидности за укрепване, само че не се намират елементарно. Нямаме огромни финансови благоприятни условия. Ако намерим, ще научите първи. Срещу Ботев Пловдив също излизаме да бием. Те са доста актуализирани с доста чужденци, които подвигнаха класата им. Ние излизаме с настройката да спечелим”, приключи Димитров. efbet Лига 2 кръг, понеделник 17 август  Берое 0:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР