Наставникът на Берое Димитър Димитров - Херо коментира победата на

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров - Херо коментира победата на
Коментари Харесай

Херо: Юношите са доста далеч от истината, но в тях е бъдещето

Наставникът на Берое Димитър Димитров - Херо разяснява успеха на неговия отбор над Локомотив (Пловдив) в контролата, която организираха двата отбора. Старозагорци се постановиха с 3:1, само че Херо призна, че резултатът е последното нещо, което гледа в такива мачове.

" Резултатът е последното нещо, което ме интересува от този мач. Дадохме късмет на някои млади футболисти, една потребна инспекция. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, откакто девойките се стараеха. Юношите са още много надалеч от истината, само че в тях е бъдещето. Когато покажат качества, ще бъдат привлечени към първия състав.

Освен Конте, всички останали са на линия. Притеснява ме това, че някои хора, когато отидат в националния тим и не играят и тренировките им не са оптимални, идват в едно неприятно положение. Това и травмите ме тормози.

Аз от контролите в никакъв случай не виждам резултата, повече ме интересува държанието и сериозността. Тези, които не са играли, би трябвало да подскажат, че сме сбъркали и че би трябвало да играят ", съобщи Херо
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР