Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се опита да свали

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се опита да свали
Коментари Харесай

Нико Ковач: В момента в Байерн не говорим за титла

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се опита да смъкна от напрежението върху тима му след загубата от Борусия (Дортмунд) в предходния кръг в Бундеслигата, поради която първенците към този момент са на пета позиция - на 7 точки от водача. “Нашата цел не се е трансформирала - спечелването на купата. Засега обаче не приказваме за това, а мислим единствено по какъв начин да спечелим всичките си срещи до зимната пауза и в това време се надяваме съперниците ни да грешат”, съобщи треньорът.

Утре баварците одобряват слабака Фортуна (Дюселдорф) и всичко друго с изключение на експресивен триумф може би няма да се одобри добре от ентусиастите. Ковач желае от отбора си да покаже представянето от “Сигнал Идуна Парк” преди две седмици. “Това тогава беше най-силният ни мач - или по-точно тези първи 60 минути. Утре би трябвало да демонстрираме същото отношение, тъй като противникът ще се пази с всички сили”, добави хърватският експерт.

Той удостовери, че Кингсли Коман и Тиаго Алкантара не престават да са навън, като няма да ги забележим и против Бенфика в Шампионската лига през идната седмица. Ариен Робен обаче е по-добре и е измежду разновидностите за идния кръг. Йошуа Кимих също е възобновен.

Ковач увери още, че казусът с Франк Рибери, при който той удари публицист, към този момент е в предишното и футболистът няма да бъде съден.

#Kovac: " We've brought in a rough diamond in @AlphonsoDavies, one that a lot of other clubs were chasing. We need to give him time to adjust to the level here, but he will no doubt get game time after the winter break. " #MiaSanMia #FCBF95 pic.twitter.com/MJIB0uth0m
— FC Bayern English (@FCBayernEN) November 23, 2018
Старши треньорът не пожела да вземе отношение по тематиката за възможната промяна на Ули Хьонес и влизането в управата на Оливер Кан. Информации за нещо сходно се появиха в немските медии през последните дни.
Бундеслига 12 кръг, събота 24 ноември  Байерн Мюнхен 16:30предстои  Фортуна (Дюселдорф)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР