Наставникът на Барселона Чави Ернандес похвали своите момчета за трудния

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес похвали своите момчета за трудния
Коментари Харесай

Чави: Сигурно пак ще ни критикуват, но тази победа беше изключителна

Наставникът на Барселона Чави Ернандес похвали своите момчета за сложния триумф с 1:0 над Атлетико Мадрид в среща от испанския шампионат. Феран Торес осъществя попадението минута преди почивката. С тази победа “лос кулес ” се приближиха до купата в Ла Лига, защото осем кръга преди края имат задатък от 11 точки пред Реал Мадрид.

“Винаги ни подлагат на критика и в този момент ще е същото. Това обаче е обикновено, тъй като ние сме Барса. Важното е, че аз съм задоволен ”, съобщи треньорът.

“Надвихме един отличен противник. Атлетико е необикновен сега и по тази причина тази победа беше изключителна. ”

“Много се веселя за Феран, тъй като той в никакъв случай не се предава. На няколко пъти го подлагаха на критика, само че в този момент той отговори уместно, тъй като реши мача. Щастлив съм още за Френки де Йонг и Педри, тъй като със своята роля те са основни за нас, вдигайки равнището на целия тим. Днес те ни дадоха опция да създадем крачка напред. Когато Де Йонг и Педри са на терена, за тримата нападатели е по-лесно ”.

“Левандовски изигра доста значима роля за триумфите ни през сезона, само че сега той не съумява да вкара. Но головете въпреки всичко ще дойдат ”, добави Чави.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР