Наставникът на Аякс Ерик тен Хаг е изместил Маурисио Почетино

...
Наставникът на Аякс Ерик тен Хаг е изместил Маурисио Почетино
Коментари Харесай

Има нов фаворит за мениджър на Ман Юнайтед от лятото

Наставникът на Аякс Ерик загар Хаг е изместил Маурисио Почетино като съществена цел на Манчестър Юнайтед за нов управител от лятото. Нидерландецът е впечатлил съществено шефовете на „ алените дяволи “. Той е считан за един от най-хубавите и най-обещаващите мениджъри в международния футбол.

„ The ​​Times “ твърди, Тен Хаг към този момент е отпред в листата на отбора от „ Олд Трафорд “. Доскоро се смяташе, че треньорът на Пари Сен Жермен Почетино е главният претендент, само че това към този момент не е по този начин. Тен Хаг e спечелил управителните фактори в клуба с работата си в Аякс през последните сезони, като завоюва две трофеи от Ередивизия и трансформира нидерландския гранд в конкурентен на останалите топ отбори в Шампионската лига. Неговият опит в печеленето на титли, атрактивен футбол и вярата в младите гении са нещата, които са се харесали най-вече в Манчестър Юнайтед.

Вече е известно, че Ричард Арнолд ще поеме поста на изпълнителен шеф от 1 февруари 2022 година и ще размени досегашния изпълняващ ролята Ед Уудуърд. Изданието добавя, че последната задача, която ще свърши Уудуърд, е намирането на нов непрекъснат управител на отбора и това може да бъде точно Тен Хаг.

По-рано пък медиите в Англия писаха, че суперзвездата Кристиано Роналдо може да напусне клуба през лятото, в случай че не утвърди назначението на новия управител. До края на този сезон отпред на Ман Юнайтед е германецът Ралф Рангник.

When Ed Woodward told his family that he was leaving, his daughter burst into tears and his wife broke out the champagne. A look at Woodward's controversial tenure: failure on the pitch, success off it commercially. And why Ten Hag is the right fit.
— Henry Winter (@henrywinter)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР