Наставникът на Арда Александър Тунчев не бе доволен от представянето

...
Наставникът на Арда Александър Тунчев не бе доволен от представянето
Коментари Харесай

Тунчев: От почти нищо не съм доволен, не е целта да живуркаме от мач за мач

Наставникът на Арда Александър Тунчев не бе удовлетворен от представянето на неговия тим по време на загубата от датския Вендсисел. Все отново експертът е на мнение, че инспекцията е била потребна, с цел да се види на кои играчи може да разчита през сезона.

“Не мога да кажа, че съм удовлетворен от днешния мач. Не се получаваха нещата, може би си мислехме за утрешното пътешестване към България, което мен не ме устройва, само че пък това ми дава информация на кого мога да разгадавам през сезона. Много са нещата, които не ми харесаха. Нямаше експанзия, надзор на топката. Все отново потребна инспекция, с цел да си сверим часовника ".

" Аз не бих се отказал от някой, който може да помогне на тима. Не мисля, че Исак може да усили класата ни. Ако взимаме някой и то отвън Европейски Съюз, би трябвало да е класа над останалите. Не резултатите са най-важни, а да сме подготвени за първия мач. Мисля, че сме подготвени и в случай че подхождаме съществено във всеки един дуели, ще вървим напред. Трябва да си слагаме цели, а не да живуркаме да мине мач и да пристигна идващия ”, сподели Тунчев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР