Наследявайки Джани Версаче в ръководството на семейната модна къща след

...
Наследявайки Джани Версаче в ръководството на семейната модна къща след
Коментари Харесай

Джани Версаче направи скандално интимна изповед: Елтън Джон ме накара да...

Наследявайки Джани Версаче в управлението на фамилната фешън къща след убийството му, Донатела Версаче е затруднена да ръководи бизнеса. По това време тя се пристрастява към кокаина. Дизайнерката призна за тъмния интервал от живота си в изявление.
Много постоянно подигравана поради екстравагантността и парите й, в изявление за Ssense.com Донатела споделя за твърдостта и решителността да скрие слабостите. " Аз бях новото лице на Версаче ", споделя майката на Алегра и Даниел. " Кой ще носи марката на един слаб, неустойчив основател, който губи главата си поради опиатите и по тази причина се презира? Никой! Така че сътворих студената Донатела, далечна, нападателна, страшна ", споделя тя.

За да се оправи, Донатела Версаче се утешава в лъжливия свят на дрогата
Адът продължава цели 18 години. " В редките моменти, когато се озовах сама с моята привързаност, разбирах, че съм доста, доста болна. Някои нощи към този момент не бях виновна, срамих се от личните си деца. Моята ненавист към мен самата ставаше все по-силна и по-силна ", признава Донатела.
Елтън Джон е индивидът, който й оказва помощ да се пребори, откакто принудително я вкарва в център за рехабилитация. Там тя прекарва пет седмици на лекуване. " Зависимостта има същия резултат за всички ", споделя Донатела Версаче. Това, което беше по-лошо от изчезналия кокаин, беше шокът от действителността, когато излязох. Наркотикът ме накараше да не виждам какъв брой неприятни са нещата към бизнеса ", споделя Донатела Версаче.

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР