Наследниците на великия комик Тодор Колев, който на 26-ти август

...
Наследниците на великия комик Тодор Колев, който на 26-ти август
Коментари Харесай

След дълги съдебни дела и разправии, наследниците на Тодор Колев разпродадоха имотите му

Наследниците на великия комедиант Тодор Колев, който на 26-ти август щеше да стане на 81 години, най-сетне са съумели да поделят парцелите му,  научи HotArena.

Голямата звезда на българското кино остави апартамент и два гаража в столичния квартал „ Хладилника “ след гибелта си преди 7 години, както и магазин в Благоевград.

В продължение на няколко години двете деца на Колев - Албена и Александър, водеха каузи с вдовицата му Мария Колева за делба на имуществото. Стигна се до такава степен, тъй като тримата не можеха да се спогодят, а съгласно разнообразни медии сред децата и вдовицата имало дълбока омраза. Към днешна дата разправиите обаче са останали в предишното, като съдът е разпределил парцелите сред тримата.

" Няма драма, недоволни и ядосани . Всичко е наред. Отне малко повече време за разрешаване на въпроса, само че той се дължеше на това, че мъчно успявахме да се съберем, само че не е имало такива нелепости като криене на ключове от Мария, както се пишеше. Делбата беше направена по този начин, както отсъди съдът “ описа пред „ Галерия “ синът на Тодор Колев Александър.

Тримата наследници към този момент са съумели да се разпоредят с наследството. Недвижимото имущество е продадено, като парите са си поделили. Албена, Александър и Мария решили, че по този начин ще е най-добре и че ще спестят непотребни разправии към парцелите. Тодор оставили и две коли. Тях взел вдовицата, като обезщетила децата на комика с паричната стойност на колите. Независимо че правосъдните каузи към този момент са в предишното, връзка сред децата на артиста вдовицата му няма.

„ Мария е доста сложна за разкриване. Доколкото знам живее в Благоевград и не е толкоз елементарно да се контактува с нея “, изясни Александър. За сметка на това той е в прелестни връзки със сестра си. Независимо, че двамата са от разнообразни майки се чуват относително постоянно, виждат се, когато уговорките им разрешават.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР