Насладете се на един истински празник с премиерния концерт на

...
Насладете се на един истински празник с премиерния концерт на
Коментари Харесай

Концерт на Деси Добрева по БНТ1 на Великден

Насладете се на един същински празник с премиерния концерт на Деси Добрева по БНТ1 от 13:05 часа на Великден (19април).
В спектакъла ще вземат присъединяване Джамбо Агушев бенд, Петър Янев с гайдарски отбор и специфичните посетители - Мариус Куркински и Мими Николова.

Празничният обяд ще бъде съпроводен от родопските гайди на гайдарите от Българска Национална Гайдарска Асоциация, предвождани от Петър Янев. Ще чуем още невероятното дуетно осъществяване на Деси Добрева с Мими Николова на песента „ Замълчи, замълчи " от кино лентата „ Любимец 13 ". Ще забележим шеметните осъществявания на танцова групировка „ Гераци " и балет „ No Name ". Както и ще се любуваме на пъстрите фолклорни осъществявания на групировка „ Багри ".
Зрителите ще се насладят на присъединяване на Мариус Куркински, който ще подсети за премиерата на най-новия си филм, с присъединяване на Деси в саунтрака, а точно „ Засукан свят ".
Не на последно място, ще зарадваме сетивата си с македонският виртуоз Джамбо Агушев и неговия превъзходен оркестър. И всички тези стилове, ще бъдат съчетани от неповторимата и надарена Деси Добрева в концертaа й по БНТ1 на Великден от 13:05 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР