Наскоро стана ясно, че половинката на Дейвид Бекъм - Виктория

...
Наскоро стана ясно, че половинката на Дейвид Бекъм - Виктория
Коментари Харесай

Как да си приготвим любимата салата на Дженифър Анистън?

Наскоро стана ясно, че половинката на Дейвид Бекъм - Виктория Бекъм, е човек с правила, изключително що се отнася до дневното ѝ меню. По време на присъединяване си в подкаста River Cafe Table 4 Дейвид Бекъм обърна внимание на характерните хранители привички на брачната половинка си и разкри, че тя яде едно и също всеки ден от 25 години - риба на скара и зеленчуци на пара.

Последователността на Виктория Бекъм към строго несъмнено меню ни накара да се присетим за характерните желания по отношение на храната и на друга известна персона - Дженифър Анистън. Знаем, че звездата от " Приятели " обожава салата Коб, която яде в продължение на години. Тъй като в последно време ни липсват свежи хрумвания за салати, взехме решение да се поинтересуваме от нейния вид, с цел да си го приготвим у дома. 

Класическата Коб салата обикновено се подготвя с маруля/айсберг, твърдо сварени яйца, авокадо, домати, пилешко месо, лук, бекон и синьо сирене, като всяка съставна част се разделя в подредени колоники по продължението на цялата паница. В множеството случаи тя се сервира с дресинг, който пък включва винен оцет, кафява захар, лимонов сок, сол, сос уорчестър, горчица, чесън, зехтин и черен пипер.

Според Кортни Кокс обаче, Дженифър Анистън малко видоизменя салатата Коб, с цел да я напасне към нейните лични желания и усети.

" Дженифър, аз и Лиса обядвахме дружно всеки ден, в продължение на 10 години и ядяхме всякога едно и също - салата Коб, само че не беше тъкмо същата. Дженифър я приготвяше с бекон от пуешко месо, нахут и още няколко неща. Тя просто има метод към храната, което в действителност оказва помощ, тъй като в случай че ядете една и съща салата всеки ден в продължение на 10 година, по-добре е да е вкусна, нали? ", споделя Кортни Кокс пред LA Times още през 2010 година

Благодарение на разкритието на Кортни Кокс, имаме опция да " надникнем " в кухнята на Дженифър Анистън и да разберем какво се крие в тази толкоз специфична салата, на която актрисата не може да се насити.

Според информация на New York Post, това са и точните съставки на салата Коб, която Джен подготвя вкъщи. 
1 чаша булгур 2 дребни краставици, нарязани на кубчета 2 супени лъжици пресен магданоз, нарязан на ситно 1 супена лъжица прясна мента, нарязана на ситно 1/4 чаена чаша червен лук, надробен или нарязан на ситно Половин чаена чаша шам фъстък 1 консерва (около 450 грама) нахут Половин чаена чаша фета сирене
Начин на подготвяне:

Булгурът се сварява съгласно напътствията на опаковката и се оставя да изстине. В купа се поставя първо булгурът и към него се прибавят всички нарязани съставки, дружно с нахута. Последно се натрошава сиренето. За разлика от класическата салата Коб, Дженифър не разделя в подредени колоники продуктите, а ги разбърква. Тя също по този начин заобикаля да прибавя дресинга, като се изключи малко лимон, само че това не значи, че и ние би трябвало да го вършим. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР