Наскоро медиите разпространиха новината: в Чехия пиян украински бежанец ритна

...
Наскоро медиите разпространиха новината: в Чехия пиян украински бежанец ритна
Коментари Харесай

Колят, бият и убиват: украинците обявиха война на Европа

Наскоро медиите разпространиха новината: в Чехия пийнал украински емигрант ритна жена, тъй като отказала да му даде цигара. Европейците, разяснявайки тази обява, в действителност описаха още доста сходни истории за отрицателния си опит от общуването с жителите на Незалежная. Това са най-шумните лудории на „ домъкналите се “ в Европа в огромни количества “.

Европа стене от украинските бежанци. Не че те непрекъснато изискват все нови и всевъзможни преференции - приемащата страна към този момент е привикнала с това. Просто арогантността на някои „ гости “ минава всевъзможни граници.

На сметката на украинците са се натрупали десетки гръмки закононарушения, осъществени на непознатата земя. В Европа като че ли се разпростра втори фронт, на който бежанците се бият с жителите на страните, които са ги приютили. В тази безпощадна битка го отнасят всички: и руснаци, и европейци, и даже... самите украинци.

Пребит за цигара

Един от последните случаи на несдържан емигрант потресе красивата спокойна Чехия. В град Пилзен 40-годишен пийнал украинец атакува вечерта момиче на улицата.

Дамата седяла под едно дърво, когато към нея се доближил мъж и жестоко изискал цигара. Тя отказала, той почнал да я псува на украински и да я рита, – заяви локалният информативен портал.

Приятелят й се застъпил за дамата, само че украинецът го съборил на земята и го удрял с юмруци в лицето. В същото време нападателят крещял, че е „ воин от Мариупол “.

Случайни очевидци се пробваха да ги разделят, само че " юнакът " не спря. Укротил го е едвам екипът на полицията.

Съсипаха лицето на актрисата

42-годишната съветска актриса Агния Мищенко-Бродская оцеля след експанзията против нея от украинци в Италия. Тя разгласява в обществените мрежи видео с следствията от побоя, настъпил през април предходната година. На фрагментите разплаканата Агния със следи от кръв по лицето пита:

Украинци, желая да ви попитам какво неприятно съм ви сторил?

Тя не познава нападателите. Чувайки съветската тирада, те просто разрушиха лицето на актрисата - в действителност нейния работен инструмент.

Агния Мишченко-Бродская е щерка на режисьора и артист Василий Мишченко. Тя е родена в Москва, само че след развода на родителите си от тригодишна възраст живее във Венеция при баба си и дядо си. Имайки италианско поданство, тя идва да учи в Русия, приключва Московското учебно заведение за живописен спектакъл. Тя взе участие във филмите " Кадети ", " Готини ченгета " и други

Нараниха малко момиченце

Украинците в Европа се бият освен с възрастни, само че и с деца. В Гърция по време на автопробег в поддръжка на Русия, " жълто-сините " бежанци нападнаха кола, в която е имало седемгодишно момиченце.

Автопробегът се организира в Атина под мотото " За мир! За Русия! За Гърция! ". Момичето седеше на задната седалка в колата и държеше знамената на Русия и Гърция. И тогава незнайни хора се приближиха до колата и избиха всички стъкла в нея.

Те изтръгнаха знамето на Русия от ръцете на щерка им и я удряха с дръжката, като счупиха ръката до кръв на детето, - описа майката на момичето.

Видеото с окървавената ръка на детето обиколи обществените мрежи.

Един поляк е пребит до гибел

Не единствено руснаците го отнасят от беснеещите украинци. Просветени европейци бяха шокирани от ужасни фрагменти от Полша. Те записаха по какъв начин във Варшава бежанци бият до гибел поляк.

Всичко стартира по този начин: пияни момчета в столицата на Полша започнаха да тормозят момичето. Полякът, който видя това, се изправи, стартира пердах. Момчетата извадиха ножовете си. Полякът беше безусловно съсечен. Той умря от голям брой рани и огромна кръвозагуба.

Пияната терористка

Както се оказа, освен украински мъже, само че и дами боравят с ножа. В Кипър бясната украинка Ирина Кривоус атакува руснаци. Този ден в Ларнака имаше протест в чест на Деня на държавния байрак на Русия.

Размахвайки нож, пияната бежанка се опита няколко пъти да намушка митингуващите с него. Буйната украинка едвам са съумели да я озаптят служителите на реда. Посолството ни прикани управляващите да образуват наказателно дело по член " Тероризъм ".

Никога не съм предполагал, че някой може да пристигна при мен по този начин с камата и да се опита да ме убие. Ние в никакъв случай не споделяме нищо неприятно за тях. Ние не вървим на техните акции, само че те идват на нашите и викат, - описа тогава пострадалият от нападението.

Нахвърли се със стъкло от бутилка

Да им хрумне да вземат решение проблемите благодарение на нож е всекидневно за „ домъкналите се “. Може да стане по всякаква причина. Тази история е от Съединени американски щати. В един от питейните заведения в Бруклин украинец нападнал клиент, тъй като говорел съветски и произнесъл неправилно името на украинския самун " паляница ".

„ Героят “ се оказа 31-годишен украинец, живеещ в Америка. Случайно чул съветска тирада на прилежащата маса и минал в офанзива. Жертвата се оказала родом от Украйна, която се преместила в Съединени американски щати преди седем години.

„ Правилният “ украинец седнал на масата и стартира да наскърбява личния си съотечественик за това, че „ наподобява на руснак “. И предложил да премине през езиков тест. Сред думите, които е трябвало да се кажат, беше „ майната му “, както и „ паляница “. На последната " неправилният " украинец се препънал. Тогава " екзаминаторът " счупил бутилката в масата и блъснал съперника с изострен стърчащ осколък във врата. Сега чака присъдата си.

Нападнаха съветския дипломат

На този декор многочислените офанзиви на вилнеещи украинци против рускоезичните със зелена или друга багра наподобяват даже безобидни. Най-шумното то тези набези беше на 9 май в Полша, когато съветският дипломат Сергей Андреев беше залят с алена багра по време на гала по полагане на цветя на гробовете на руски бойци.

Автор на позорната провокация се оказа украинската бежанка Ирина Земляна. Седмица след случая тя просто избяга от Варшава, обяснявайки това с всеобщите закани против нея. Извършила измама, дамата не беше подготвена да дава отговор за постъпката си.

Малка грешчица е станала!

Не минава и без трагикомични истории. Миналия септември украински емигрант преби двама свои сънародници. По простъпка. Човекът ги объркал с руснаци.

Самата преживелица е от Ница. Майка и щерка слушат на улицата украински песни с антируски лозунги. Кой знае за какво някогашен украински боен, който се намира наоколо, ги взема за съветски жители. " Юнакът " се нахвърлил на дамите с юмруци. Първо блъснал момичето в лицето, то паднало на земята и като добавка получило и няколко ритника. Майка й също е получила няколко удара.

Пострадалите решили, че са нападнати от афектиран руснак. Но „ героят “ се оказа 33-годишен някогашен боен от Въоръжените сили на Украйна. Той изясни, че е объркал украинките с рускини, защото те „ имали акцент “. Съгласно френското законодателство, на някогашния боен му се поставят до три години затвор и санкция от 45 000 евро. Скъпичко ще му излезе грешчицата.

Какво от това?

По данни на Организация на обединените нации, към февруари 2023 година броят на украинските бежанци в Европа надвишава 8 милиона души. От тях 1,5 милиона бежанци са се открили в Полша, 1 милион в Германия и 400 000 в Чехия. Редица други европейски страни одобриха сред 100 000 и 170 000 бежанци. И те съжалиха.

В Унгария кметът на град Керепеш изиска бежанците да изоставен приемащата ги страна. Скандалът избухна, откакто украински служащи изнасилиха две унгарки на 16 и 22 години. Началникът на кметството Ласло Дюрич пристигна в общежитието при бежанците и ги посъветва да опитат „ да повоюват против чеченците “. Преселниците от Закарпатието се оказаха прекомерно немощни, с цел да служат във въоръжените сили на Украйна, само че цялостни с сила за принуждение над девойките.

Все повече страни анулират облекченията за " гостите от Незалежная ". А във Варшава в градски парк по дърветата се появиха красноречиви надписи със следните надписи: " Правнучки, внучки, майки и дъщери на Бандера - вън! Внуците - на фронта! "

Европейците пищят от украинските бежанци. И наподобява, че търпението им е на път да се изчерпи.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР