Наскоро Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая сподели, че е

...
Наскоро Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая сподели, че е
Коментари Харесай

Драго Чая преборил тежко заболяване

Наскоро Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая показа, че е съумял да пребори доста тежък здравословен проблем, за който не знаели даже и хората от най-близкото му обграждане.

 

Водещият от Българска национална телевизия бил диагностициран със болестта преди три години и то се трансформирало в причина за фрапантното му напълняване. Заради приема на кортикостероиди, изписани му от медици, добавил още 30 кг. към тежестта си

 

Преди дни той направи изненадващо самопризнание в мрежата:

„ На днешния ден преди три години бях избягал от ужаса на пандемията в Бургас при най-близкия си другар Тони Димитрова. С любовта отново бяхме в рецесия, само че този път не желаех да предсказвам ще си тръгне или ще остане вкъщи. Бях кълбо от въпроси без отговор, само че въобще не можех да предположа, че безусловно след няколко часа ще стартира най-странният интервал в професионалния ми живот. Че ще преживея положения, чиято загадка съм погребал вечно. Не знаех, че всичко това, което се случи през тези 3 години ще ме промени дотолкоз, че към този момент самичък да не мога да се позная. Е, любовта въпреки всичко си потегли и в този момент живее доста щастливо някъде от другата страна на Околовръстното. Излекувах се от тежко заболяване, за което знаеха единствено шепа хора. Е, кортикостероидите ми помогнаха да придобия „ прелестната форма “ на тялото си, само че това от дълго време не ме тревожи. Важното е, че към този момент знам отговорите на въпросите, които си задавах тогава “, споделя Драго Чая.

Инфо: Уикенд

Тагове: Драгомир Драганов Драго Чая тв водещ БНТ тежко заболяване напълняване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР