Наскоро Cardano (ADA) привлече значително внимание, макар и по не

...
Наскоро Cardano (ADA) привлече значително внимание, макар и по не
Коментари Харесай

Dogecoin задмина Cardano по пазарна капитализация – ще се възстанови ли цената на ADA?

Наскоро Cardano (ADA) притегли доста внимание, въпреки и по не толкоз удобни аргументи.

Дискусиите към плана се разраснаха, като се концентрираха най-вече върху неговите дефекти. Вследствие на това общите настроения към ADA наподобяват мечи, като общността на Cardano показва неодобрение от развиването на мрежата.

Намаляването на интензивността по създаването на мрежата Cardano породи опасения, сигнализирайки за евентуални проблеми за плана. Някои рецензии се концентрират върху модела на ръководство на Cardano, като го показват като прекомерно централизиран. Освен това има опасения по отношение на приемането на ADA, като някои означават, че планът не е извършил някои обещания, което попречва неговото разбиране.

Aнализът на провокациите пред приемането на ADA включваше изследване на мрежовата интензивност, по-специално спада на 24-часовите дейни адреси. Значителният спад допуска понижаване на присъединяване на потребителите спрямо предходните дни.

Въпреки тези провокации има индикации за евентуални позитивни промени на хоризонта. Увеличението на броя на участниците в интензивността за създаване допуска възходяща интензивност при внедряването на задължения за код в Cardano.

Ако тази наклонност се резервира, тя може да докара до възкръсване на развиването на мрежата и евентуално да промени пазарните настройки от мечи към бичи.

Въпреки това, въпреки че завръщането на разработчиците е обещаващо, други фактори като цената на ADA остават сериозни. Неотдавнашната загуба на пазарна капитализация на ADA по отношение на Dogecoin и спадът на цената през последната седмица акцентират продължаващите провокации. Възстановяването на представянето на ADA може да вдъхне убеденост на нейната общественост, само че по-нататъшни спадове могат да задълбочат скептицизма измежду пазарните участници.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР