Наскоро беше публикувана статия за това как книга, наречена Очите

...
Наскоро беше публикувана статия за това как книга, наречена Очите
Коментари Харесай

Книга, издадена през 1981 година предсказва абсолютно точно коронавируса, както и как ще протече и откъде идва-Снимка

Наскоро беше оповестена публикация за това по какъв начин книга, наречена „ Очите на мрака “, споделя за китайска военна лаборатория, която основава вирус като част от програмата си за биологично оръжие.

В нея се приказва за респираторно заболяване, което ще изригне из целия свят и даже се загатва 2020 година. Случайност?

„ Около 2020 година

тежко заболяване, сходно на пневмония, ще се популяризира по цялото земно кълбо, поразявайки белите дробове и бронхите и ще се опълчи на всички известни способи на лекуване. Почти по-неразбираем от самата болест е фактът, че ненадейно ще изчезне толкоз бързо, колкото се е появил, само че ще нападна още веднъж 10 години по-късно и по-късно изцяло ще изчезнеАмериканският създател Дийн Кунц написа за майка Кристина Евънс, която потегля на странствуване, с цел да разбере дали синът й Дани е жив или е починал по време на пътешестване.

След това тя съумява да го наблюдава във боен обект, където е държан, откакто инцидентно е инфектиран с неестествен микроорганизъм, основан в проучвателен център в Ухан. Откъси от книгата демонстрират диалога сред Кристина и човек в лабораторията, в която е държан нейният наследник: Не ме интересува философията или морала на биологичната война; сподели Тина. Просто в този момент желая да знам по какъв начин, по дяволите, Дани се е оказал на това място;

Човек на име Домби й дава отговор, че да разбере това би трябвало да с върнеш дванайсет месеца обратно. Някъде по това време китайски академик на име Ли Чен отива в Съединените щати с дискетен запис на най-важното и рисково ново биологично оръжие на Китай за последното десетилетие. Материалът е наречен; Ухан-400;, тъй като е създаден в лабораторията RDNA близо до град Ухан.

Този проучвателен център, посочен в книгата, може да е част от Института по вирусология на Ухан, в който се намира единствената в Китай лаборатория за биологична сигурност. Той има най-високата подредба на лаборатории, които учат най-опасните вируси, и се намира на 32 км от мястото, където за първи път се появи актуалният Covid-19.

Може би сте чували и теорията на конспирацията, че Covid-19 е основан от хора и най-вероятно е излязъл от вирусологичната лаборатория на Ухан. Тази доктрина обаче е необятно опровергана.

Допълнителни фрагменти от книгата демонстрират, че вирусът е „ идеално оръжие ”, тъй като не може да оцелее отвън хоста повече от минута.

„ Ухан 400 е съвършеното оръжие. Засяга единствено хората. Никое друго живо създание не може да го носи. Подобно на сифилиса, Ухан-400 не може да оцелее отвън живото човешко тяло повече от минута, което значи, че не може непрекъснато да заразява предмети или цели места, както антраксът и други вирулентни микроорганизми могат;

„ И когато носителят почине, Ухан-400 вътре в него скоро умира, незабавно щом температурата на натрупа падне под осемдесет и шест градуса по Фаренхайт. Виждаш ли преимуществото на всичко това?

Инфо:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР