Наско Пенев от легендарната група БТР е рожденик днес. В

...
Наско Пенев от легендарната група БТР е рожденик днес. В
Коментари Харесай

Упяхте ли да познаете кой е Лучано в Капките? Днес става на 53 години и изуми цяла България

Наско Пенев от именитата група БТР е рожденик през днешния ден. В момента той се изявява като участник в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “, даже излезе преди всичко във втория лайв на предаването с реплика на Лучано Павароти. На тази своя победа се учуди самият той, защото всички чакаха Влади Зомбори да е още веднъж на върха с блестящото си показване в облика на Адел, предава Vihrogon.
Зрителите също не чакаха тъкмо този резултат, поради оценките преди този момент на жури, участници и почитатели.
Зомбори е спечелилият довечера неосъществим! С цялото ми почитание и към всички участници, които се показаха добре!
Аз също се обърках в сметките, само че и двете осъществявания ме допряха и тъй като не съм похарчила и левче ми е все тая. Браво на Наско Браво и на Зомбори.
Поздравление Насе! Публиката беше затаена! Имаше сълзи в очите, докосна душите ни! Заслужена победа на лайфа!
Много обичам и почитам Наско. Изпълнението му на Павароти беше ужасно, само че за мен победител и в този лайф е Владо Зомбори. Той беше приказен и над всички останали.
Самият Наско беше сюрпризиран, че той завоюва в случай, че от журито и публиката най-високите оценки бяха за Зомбори и той е по- положителния! Наско се оправи също доста добре, само че същинския победител е ЗОМБОРИ!
Ярка диря остави на сцената и Панайот Панайотов в облика на Тина Търнър. Заслугата обаче не бе на ослепително осъществяване, а по скоро противоположното. От глас през танци и не на последно външен тип изуми публиката и накара всички да се превиват от смях, само че почтително.
Показателно бе изявлението на Фънки:
За пеенето няма да приказвам изобщо, а и не ме интересува изключително. Чудя се защо да се хвана. Опитът с танца беше цялостен с позитивизъм. И той не се получи доста, само че популярност богу изкарахте докрая.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР