Наситен с инциденти и престъпност бе днешният ден в Пловдив.

...
Наситен с инциденти и престъпност бе днешният ден в Пловдив.
Коментари Харесай

ОБЗОР: Разследват тежко убийство под тепетата! Задържаха побойниците от Карловско

Наситен с произшествия и престъпност бе днешният ден в Пловдив. Под тепетата бе осъществено ликвидиране, което към момента се проверява. Какво още се случи, вижте в Обзора на вести от деня:   
Прочетете още
Труп бе открит през днешния ден в една от махалите в Пловдив. убитият се оказа 49-годишен мъж, който е бил брутално намушкан и обичай от похитителя си. Убиецът към момента е на независимост! Със случая се зае прокуратурата. Вижте какви перки започнаха проверяващите:

Девет души станаха задържаните поради всеобщия пердах на Карловско шосе в Пловдив. Седем от тях са привлечени като обвинени. Полицията през целия ден търси причинителите от зрелищната разпра, осъществила се в събота. Вижте в какво ги упрекна прокуратурата. Междувременно напрежение по тази линия имаше и през днешния ден – този път пред очите на полицията.

Майка на дете, станало очевидец на скандалния пердах в прътове, описа пред TrafficNews , че след претърпяното, то е тежко травмирано. Вижте какво още показа тя в изявление за медията ни:

Тежко ПТП затрудни придвижването на Околовръстния път на Пловдив. В случая пострада една жена и бе откарана в болница. Снети са проби от водачите. Вижте какво демонстрираха резултатите!

Друга зрелищна злополука стана рано тази заран. Кола се обърна след злополука на кръговото на Панаира в Пловдив. При случая няма тежко потърпевши.

Делото против доктор Иван Димитров започва изначало на равнище Апелативен съд съвсем 5 години след гибелта на Жоро Джевизов – Плъха. Това се случва откакто през декември предходната година Върховният касационен съд върна процеса за ново разглеждане от различен състав на въззивната инстанция поради недостатъчност в претекстовете към неоправдателната присъда.

Община Пловдив се готви да заплати скандално висока цена на смолянска  компания, с цел да почисти островите в Марица и към мостовете на реката. Фирмата бе определена от комисия, назначена от зам.-кмета Анести Тимчев, като офертата бе  1,17 млн. лв.  без Данък добавена стойност. Каква е оповестената цифра и какво следва оттук нататък – вижте тук:

Междувременно през днешния ден група младежи възпламениха пожар към коритото на реката в Пловдив, научи  TrafficNews . Те са запалили гуми и други предмети съзнателно.

Пловдивчани ще могат да се срещнат с работния план за Античния конгрес на Филипопол – изток и юг. Това ще стане на 21 февруари от 18 часа в Голямата конферентна зала на Дома на културата „ Борис Христов ”. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР