Нашият президент не е политик, не е бюрократ, той е

...
Нашият президент не е политик, не е бюрократ, той е
Коментари Харесай

Ексклузивно пред bTV бившият съветник на Зеленски Игор Новиков


Нашият президент не е политик, не е бюрократ, той е елементарен човек – същият като останалите над 40 млн. украинци. Той се държи по този начин, както се държим всички ние. Готови сме до финален мирис да пазиме земята и фамилиите си, както и бъдещето на Европа.

Това съобщи извънредно пред някогашният консултант на украинския президент Зеленски Игор Новиков. В момента той е в непрекъснат контакт с президента на Украйна.

„ Всички някогашни, настоящи, бъдещи съветници са в непрекъсната връзка и координират дейностите си между тях. Действаме като един организъм. За нас това е отечествена война, ние пазиме родината си от опасността, която не е имала еквивалент от 40-те година на предишния век “, добави той.

Игор описа, че нощта, спрямо останалите, е била спокойна. Имало е няколко съществени гърмежа към 22 ч. и са се чували непрекъснатите артилерийски обстрели.

„ Свикнахме с гърмежите и заканите, децата ни привикнаха. Това е най-голямата покруса.

Украйна е тъкмо оня предпазител, който съществува за България, Полша, балтийските страни, за Европа от съветската експанзия. Ние водиме война и поради вас “ добави Новиков.

По думите му Зеленски е пред сериозен прочувствен напън, тъй като една от най-големите му полезности е животът на хората.

„ Благодарни сме за глобите и цялата помощ, която получаваме. За да победим в тази война незабавно ни би трябвало метод да бъде затворено нашето небе. Всички удари от Русия са по мирното население, а не по военни обекти. Само през вчерашния ден от бомбардировките починаха доста деца. Трябва да прекратим, каквото и да било съдействие на европейския и американския бизнес с Русия, най-малкото до края на войната, до момента в който не спрат да убиват украинските деца “, съобщи още Новиков.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР