Нашият президент не е червен, той е румен… Всичко по темата: Руската

...
Нашият президент не е червен, той е румен…
Всичко по темата:
Руската
Коментари Харесай

Дори и сега всички червени продължават да защитават путинския интерес

Нашият президент не е червен, той е румен…
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4686
Това си го знаехме от дълго време, само че ето – той не пропусна да ни го подсети. 

Не му харесва, че държавното управление се ръководи от независимо мислещи, а не от послушни, както би следвало в една губерния. 

Препотвърди на изключително висок глас нещо, което до момента мрънкаше – не желае да се изпраща оръжие за Украйна. Всички знаем кои са на тази позиция. Z-хората. 

Прозвуча съвсем толкоз твърдо, колкото изказванието му, че Крим е съветски, кой да е!

Ето негови думи от през днешния ден: „ …българското оръжие подхранва този спор “.

Българското оръжие, видите ли, подхранвало този спор. Как може да го каже без да повърне, ми е доста забавно. 

Не единствено това, ами не желае и българската делегация да отива в Киев. Пълно навеждане желае. Гнусна работа. 

„ Суверенната българска позиция се създава в София, не в Киев. Няма потребност от посещаване на българска делегация в Киев “. 

Генерал? Президент?

Сериозно ли?



Getty Images

Единият е военачалник, другият – комедиен артист. Единият е водач, другият – комедия. Можете ли да познаете кой какъв е? 

_____________________________________



Вижте другарката митрофанова (да, това на фотографията в действителност е тя, тази фотография пращат от съветското посолство) какво е говорила пред сътрудниците от Клуб Z преди немного време. 20 февруари споделя да не се безпокоим за съветските енергоносители. Оказа се, че е трябвало да се безпокоим. 

По-обезпокоителното е във втората част, в която ни споделя да не се безпокоим за военна намеса…

Каквото са дали обещание да не се случи, се е случило…

А вие продължавайте да се навеждате, че „ да не дразните русия “. Тя ще ви благодари. Много ще ви благодари. Че и ще ви повтори. 

_____________________________________

Сега, като ни стопираха газа, е моментът хубаво да си помислите: май ще имаме потребност от помощ от сътрудниците. М? Да си спомним по какъв начин се отнасяхме до момента с тях. С митинги ЗА русия, с апели ЗА излизане от НАТО и Европейски Съюз, с ОТКАЗ да пратим военна помощ (само ние и Унгария на правилния путинист орбан). И ето, че пристигна времето НИЕ да имаме потребност от помощ…

Ех тая карма, а? Как ли ни гледат сега и какво ли си мислят за нас. 

А русия… да, тя – предстоящо – ни сподели какво мисли за нас и защо ни има. 

И в този момент отново – по остаряла традиция – от доста навеждане и боязън останахме нѝ на тая страна, нѝ на оная. И двата лагера ни презират. Чудно. 

А алените не престават да си упорстват, че би трябвало да сме „ неутрални “, в случай, че Зеленски и сътрудниците ни в Европейски Съюз и НАТО изрично обявиха, че това е неприятелска позиция. 

И ето – БZП не престават да тропат с краче: не на оръжията, светлочервен радев продължава да клати лодката и да саботира работата на държавното управление, прокарвайки мнения, че „ губят сензитивност за проблемите на своя народ “, а тръгнали надали не да избавят Украйна. Заговòри с всички опорки на популистите: „ да погледнат и към хилядите бедстващи българи “ и така нататък

От ГЕРБ не изпускат опцията да подлеят вода, с вярата, че ще се върнат на власт. Ех тая власт…!

Падането на държавното управление е сега задачата на Кремъл. Затова са и ударите, по тази причина и другарката митрофанова не стопира да сее раздори и да дава мотиви за вътрешни препирни. 

Номерът със прекъсването на газа е част от войната на кремъл против българското държавно управление, което очевидно не им харесва (може би единствено БZП).

И какво се оказва? Оказва се, че герберите и светлочервен радев наливат вода в мелницата на москва. 

Има ли някой сюрпризиран, почтено?

Za радев е повече от ясно… А бойко им построи на руснаците Турски поток с такава светкавична експедитивност, че за малко се объркахме тогава и повярвахме, че и автомагистрали може по този начин да строи.

Оказа се, че не може. Само путински тръби може по този начин. И какво стана? путин заобиколи Украйна и си доразвърза ръцете за войната. 

Какво бяха намерили в гаража на арнаудова? А, да – джип, благосъстоятелност на компанията, построила Турски поток на българска територия…

А помните ли фукането с „ диверсификацията “? На какво от горната страна?

Има ли нещо в тая страна, издигнато от гербаджиите толкоз бързо, плътно и в негативен период, като тръбата на путин? Която ни върза за неговия газ?

Хазарта доста хубаво го сподели: „ И особено към господин Борисов - в този момент си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя държавния аероплан. Може да вземеш и вашите другари фашистите. Те, както знаеш, са чартърен “.

_____________________________________

За самата русия стана повече от ясно, че не е нищо повече от изнудвач. 

Дори и като снабдител е ненадеждна. За друго – да не приказваме. 

Сега опитва по какъв начин работи най-новото ѝ оръжие – газовото изнудване. Както изпробваха новата отрова върху Емилиян Гебрев преди да я употребяват в Западна Европа, над Навални например…

… по този начин в този момент първо тестват новото оръжие над нас. 

Хем си го тестват, хем и насочат опасност към по-големите (като Германия например): внимавате, ще ви спрем и на вас газа. 

Това, което реализираха обаче, беше тъкмо противоположното на търсеното – вместо да вбият чеп в Европа, още веднъж ни накараха да станем още по-сплотени. Което, апропо, съумяват още от началото на войната – желаеха да заплашат НАТО да не се уголемява, още страни ще влязат сега; желаеха да сплашат Европейски Съюз, нови страни ще бъдат признати стремително – страни, съседи на русия; желаеха боязън, разцепление и послушание, реализираха единство на Европейски Съюз и НАТО, нарастване на защитата, нови членове, ликвидиране на съветската стопанска система. 

Същите гении са и чиновниците на кремъл в България. Точно толкоз са умни, злобни и паникьосани сега. Което хем е добре, хем е рисково, тъй като са като неуправляеми реактивни снаряди сега. 

И сега тече жестока и свирепа борба за всичките путинистки електорални единици в Територията: радев, нинова, копейкин, маяма, янев, патриотите, въшкарите, чукчите, ватниците, всичкото путинско войнство е излязло да се бие за аления чугунен избор. Очаквайте включване и от „ публицисти “. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР