Нашият парламент непрекъснато си пише слаба оценка. Приема днес един

...
Нашият парламент непрекъснато си пише слаба оценка. Приема днес един
Коментари Харесай

Герджиков попари кабинета за Гешев. Причината

Нашият парламент непрестанно си написа слаба оценка. Приема през днешния ден един закон, след два месеца прави изменение и допълнение и по този начин. Дайте да го затворим този парламент, щом работи толкоз зле, сподели Герджиков.

Aз надълбоко не разбирам фиксацията в основния прокурор и профилираното правораздаване. Все едно това е правосъдната промяна. Аз това безусловно не го разбирам. Това заяви бившият длъжностен премиер Огнян Герджиков.

,,Не знам за какво ръководещите допускат, че по този начин елементарно могат да създадат промяна на основния прокурор. Простата аритметика демонстрира, че това доста мъчно може да стане. Това ще е един удар във въздуха``, счита Герджиков.

Главният прокурор е административен началник. Прокурорите са тези, които могат да издигнат обвиняванията. Моето пояснение за фиксацията с основния прокурор е, че той се свързва с досегашното ръководство на ГЕРБ и фигурата на Бойко Борисов, разяснява Герджиков.

Помолен да разяснява думите на основния прокурор Иван Гешев, че ръководството желае да бори корупцията с отрязъци от вестници, Герджиков сподели, че " в случай че е мрачно, корупцията ще вирее ".

,,Корупцията би трябвало да се осветлява, в случай че е мрачно, тя ще вирее. Ако се осветлят нещата, няма да вирее елементарно. Навсякъде има корупция, въпросът е да бъде оптимално минимизирана``, акцентира Герджиков.

Относно мненията против специализирането правораздаване, че не работи дейно, Герджиков сподели, че е сюрпризиран, тъй като действително Народното събрание работи най-неефективно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР