Нашият екип направи разследвания, в които се изобличават главния прокурор,

...
Нашият екип направи разследвания, в които се изобличават главния прокурор,
Коментари Харесай

Ръазследващият журналист Димитър Стоянов: Гешев води битка за оцеляване и прави внушения

" Нашият екип направи следствия, в които се изобличават основния прокурор, прокуратурата, българските служби. Иван Гешев води борба за оцеляване и прави внушения ".

Това сподели пред БНР журналистът от bird.bg Димитър Стоянов по отношение на оповестеното от прокуратурата, че проверява няколко души, измежду които се подозира, че има и публицист, за търговия с въздействие.

И добави, че е участвал на един от диалозите, които се визират от прокуратурата, само че не с лицето, за което се твърди:

" Посоката на диалозите е, че прокуратурата не може да бъде над всичко в страната, че някой би трябвало да упражнява контрол за законността на активността на прокуратурата... Прокуратурата влачи страната към дъното. Липсата на правдивост кара хората да напущат страната ".

В предаването " Хоризонт за вас " журналистът съобщи, че който и да е правил записите, няма значение, защото в тях нямало данни за осъществено закононарушение.

" Знаем доста неща. Не се занимаваме с дребнотемия, борим се против корупцията и смятам, че се борим сполучливо... Много е хубаво, когато някой, който е с ясни данни за корупция, се пробва да вмени на други, че са корумпирани, без те да са такива ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР