Нашият екип е разработил няколко конкретни решения за намаляване на

...
Нашият екип е разработил няколко конкретни решения за намаляване на
Коментари Харесай

Александър Николов: тапите в Плевен – имат решения

„ Нашият екип е създал няколко съответни решения за понижаване на тапите в града. Заедно с арх. Стефан Нешев сме стартирали работата по разновидности, с цел да се облекчи придвижването “, сподели Александър Николов, претендент за кмет на община Плевен, по време на конференция, през вчерашния ден.

„ Всеки от тях ще бъде оценен в детайли и разискван с жителите, преди да се пристъпи към решение. Пари за част от проблемите към този момент са отпускани, само че кметът Спартански ги е пренасочвал за други действия “, сподели още Николов.

„ Предложенията ни за решение на тапата на кръговото на влизане в града от София са няколко, като първото е преди започване на строителните действия придвижването да се контролира посредством Пътна полиция. Следващото решение се отнася за колите, които слизат от ж.к. „ Сторгозия “ към „ кръговото “ на входа на Плевен и техният път е към индустриалната зона.



Може да се промени маршрута, преминавайки от ул. „ Цар Самуил “ по ул. “Крали Марко “, с създаване на мостово оборудване над бул. “Сторгозия “ и ж.п. линиите към индустриална зона. Новата връзка ще се включи в ул. “Западна индустриална зона “, която е с широчина от 25 до 33м, като единствено тук има задоволително място да се създадат както нови обслужващи улици, по този начин и оборудване с в двете посоки придвижване сред индустриална зона и ж.к. „ Сторгозия “. Пътят стига до ул. “Българска авиация “, която е съществена пътна артерия в Западна индустриална зона на град Плевен.

Това описа арх. Стефан Нешев по време на конференцията. Арх. Нешев е част от екипа на Александър Николов, претендент за общински консултант в листата и някогашен ръководител на Камарата на архитектите в Плевен.



„ Изграждане на трета лента при втурване от ж.к. “Сторгозия “ и в „ колелото “, като по този метод се даде опция на колите, които влизат в „ кръговото “, само че са в посока на придвижване към първия за тях излаз от него да не основават по-голяма „ запушалка “. Това ще облекчи напредването на колите по бул. “Сторгозия “, ул. “Захари Зограф “, ул. “Лозенка “, ул. “Г.М. Димитров “, ул. “Цар Самуил “, ул. “Дойран “, ул. “Васил Левски “ и ул. “Иван Мендиликов “, добави още Нешев.

Той продължи: „ с оглед идното интензивно придвижване на коли от автомагистрала „ Хемус “ в Плевен, на входа на града от към Ловеч, построяването на кръгово придвижване в кръстовището сред бул. “Христо Ботев “, ул. “Генерал л-т Атанас Стефанов “ и ул. “Перуника “ е наложително и наложително. Проектът за него е подготвен, като пари са били отпускани няколко пъти, само че са ги пренасочвали за асфалтиране на ул. “Кара Колю “, а в следствие и връщани назад на страната, направи конкретизиране арх. Нешев.



Екипът на Николов предлага решение и за ж.к. „ Дружба “. „ За облекчение натоварването от коли по бул. „ Христо Ботев “ и ул. “Георги Кочев “ и в това време редуциране времето за напредване на живущите от ж.к. „ Дружба “ към Индустриалната зона, предлагаме да се построи нова улица, която да свърже бул. “България “ и бул. “Александър Малинов “ от обръщалото на тролеите към „ детелината “ при зала Балканстрой, след монумент „ Донски казаци “. Това показа като вероятни разновидности на решенията с тапите в града, арх. Стефан Нешев.

Имаме и други оферти за „ кръгови придвижвания “ на бул. „ Христо Ботев “, ул. „ Трети март “ и при кръстовището на „ Басейнова дирекция “ за идващите от Радишево и бул. „ Христо Ботев “, добави още Николов и сподели, че с бюлетина 69 няма невъзможни неща!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР